Farmbrella Akademi

Farmbrellas vidensunivers

Nu kan du få adgang til hele Farmbrellas streamingtjeneste. Det er på en måde som Netflix, hvor du kan få ny viden via videoer, når du har tid og lyst.

Du får adgang til alle videoer på platformen og kan dykke ned i de emner, der interesserer dig. Du kan få viden om arbejdet som direktør, bestyrelsesmedlem og investor samt markedsføring, politik og digitalisering. 

Dyk ned i mere end 400+ vidensdele, der er relevante for dig, der er changemaker. Du kan også tage Farmbrella Akademi med i ørerne – kun fantasien sætter grænser. 

Farmbrella Academy

Se hvad Farmbrella Akademi indeholder

 

Farmbrella Akademi er inddelt efter emner, som alle er henvendt til changemakers i denne grønne sektor. Dyk ned i vores vidensvideoer og bliv klogere.

 

Bestyrelse

Udvid dit professionelle netværk og få øget synlighed omkring dit bestyrelseskandidatur.

Direktør

Mød ligesindede, bliv udfordret til at tænke nyt, del din viden og netværke med andre stærke profiler.

Investor

Kickstart dine investeringer med Farmbrella Akademi, hvor du lærer mere om din egen investorprofil.

FarmVision

Hør fra aktører, der er med til at forme fremtiden for den grønne sektor, og debatter med netværkets medlemmer.

FarmHub Invest

Hør andre seje startups der kæmper for det samme som dig, og hør hvordan du selv kan lykkes hurtigere.

Præcisionsjordbrug

Mød andre ambitiøse planteavlere fra alle egne af landet, og vær på forkant med den nyeste viden.

Hvad koster Farmbrella Akademi?

Farmbrella Akademi er en del af én Network-abonnementet og kan derfor ikke købes alene. Priserne starter fra 99,- per måned og afhænger af, hvilke dele af Farmbrella Akademi, du ønsker at få adgang til.

Smut forbi prissiden, og vælg dén løsning, der passer dig bedst, eller udfyld kontaktformularen, og tag en snak med en af vores konsulenter, så finder vi dén løsning, der passer dig bedst.

Se vores medlemspriser

Farmbrella Academy

Firmapakker til dine ledende medarbejdere 

Der er altid travlt i forretningen, og derfor kan det være svært at finde tid til at få efteruddannet både dig og dine ledende medarbejdere.

Med Farmbrella Akademi kan du og dine medarbejdere dygtiggøre jer i løbet af alle døgnets timer. Det er dermed en service, der er ideel for travle teams.

Med en firmapakke kan du vælge mellem hele Pro- eller Premium-universet til dine medarbejdere. Det er samtidig omkostningseffektivt og let at implementere.

 

Vil du høre mere?