Bliv aktionær og medejer

Tak, for din interesse i at blive aktionær og medejer af Farmbrella sammen med os. Når du skriver dig på denne liste, binder du dig på ingen måde, men angiver blot, at du er interesseret i at købe en aktiepakke, når de bliver sat til salg.

Frej Penta-advokater Danske Bank Verdens-bedste-foedevarer

Bliv Pro-aktionær i Farmbrella

 • Bliv Pro-aktionær for 50.000 kr

  Du får én aktiepakke bestående af B-aktier med medlemslignende fordele. Det giver dig samtidigt 3 års PRO-abonnement til en værdi af 17.460 kr.
 • Få indflydelse som Pro-aktionær

  Du bliver vækstambassadør med adgang til en eksklusiv brugergruppe, der udvikler, tester og får viden før alle andre medlemmer.
 • Dine netværk som Pro-aktionær

  Gratis deltagelse i to af Farmbrellas eksklusive netværk, databaser, uddannelser og i den årlige konference. (Kun 20 aktiepakker!)

Bliv Premium-aktionær i Farmbrella

 • Premium-aktionær for 100.000 kr

  Du får en aktiepakke bestående af B-aktier med medlemslignende fordele. Du får samtidigt 5 års PREMIUM-abonnement til en værdi af 49.500 kr.
 • Premium-aktionærens indflydelse

  Du bliver en del af Farmbrellas eksklusive advisory board og får medbestemmelse i forhold til Farmbrellas fremtidige rejse.
 • Premium-aktionærens netværk

  Du deltager gratis i alle Farmbrellas eksklusive netværk, databaser, uddannelser og i den årlige konference. (Kun 10 aktiepakker!)
 • Mads Rubæk Sørensen

  Mads Rubæk Sørensen

  Økonomisk rådgiver med speciale i formue og investeringsrådgivning
  Direktør og erhvervsrådgiver i Dit Finanshus. Mads har mere end 18 års erfaring indenfor den finansielle sektor, og har de seneste 15 år arbejdet med formue- og investeringsrådgivning til virksomheder og private. Mads Rubæks mantra er, at hvis det du gør i dag, ligner det du gjorde i går – så ender du nok ud med det samme resultat.
 • Kurt Skovsted

  Kurt Skovsted

  Strategi- og Virksomhedsrådgiver
  Kurt Skovsted er uddannet cand. agro. (M.Sc.) med speciale i driftsøkonomi, svine- og mælkeproduktion. Med både rådgiver-, chef- og direktørposter i bagagen besidder Kurt en stor kompetence til driften af en moderne virksomhed. Kurt er desuden certificeret professionel bestyrelsesleder og -medlem og arbejder således også i selskabsbestyrelser.
 • Lene Gade Hovmøller

  Lene Gade Hovmøller

  Vicedirektør i Danish Bio Commodities
  Jeg er med i Farmbrellas netværk, fordi jeg tror på fællesskabet og på, at vi sammen på tværs af brancher kan løfte hele den grønne sektor, så vi sikrer fremtidens fødevareproduktion. Jeg ser netværket som en af de katalysatorer for, at det arbejde kan lykkes.
 • Claus Nygaard Jensen

  Claus Nygaard Jensen

  Professionelt gårdråd- og bestyrelsesmedlem / Ledelsessparring
  Farmbrella hjælper med at øge eksponeringen for bestyrelsesmedlemmer, så der ikke kun rekrutteres fra det nære netværk.
 • Thomas Ballegaard

  Thomas Ballegaard

  Gårdejer
  Jeg deltager på de månedlige møder, fordi jeg i bund og grund gerne vil optimere på udbyttet og bundlinjen. Jeg kan via netværket netop lære af de andres erfaringer.

Ansøg om at blive aktionær i Farmbrella

Har du spørgsmål til Fambrellas aktiepakker?

Hvis du har spørgsmål angående aktiepakkerne, er du altid mere end velkommen til at tage kontakt til direktør Christina Elgaard på ce@farmbrella.dk.