Betingelser og vilkår

Cookie- og privatlivspolitik

Hos Farmbrella ApS behandler vi dine persondata.  Derfor har vi lavet dette afsnit med retningslinjer for behandling af dine cookieindstillinger og personoplysninger. Den aktuelle cookie- og privatpolitik gælder forud for alle tidligere versioner, og denne version er sidst blevet opdateret den 26. september 2020.

Når du besøger www.farmbrella.dk accepterer du vores cookie- og privatlivspolitik, der også er en del af Farmbrellas medlemsbetingelser.

Sidst opdateret den 15. juni 2020

Version 1.0

 

Kontaktoplysninger

Farmbrella ApS

Niels Finsensvej 20

7100 Vejle

Telefon: 2064 0112

Mail: kontakt@farmbrella.dk

 

 1. Personoplysninger

Når du bliver medlem på Farmbrellas hjemmeside, bliver du bedt om at give nogle personlige oplysninger. Dette er eksempelvis dit navn, e-mail, firmanavn og telefonnummer. Disse data blive efterfølgende brugt til at give dig den bedst mulige brugeroplevelse på vores hjemmeside og  er med til at sikre, at vi kan levere de ydelser, du har bestilt eller efterspørger.

 

1.1.0 Brug

Vi indsamler oplysninger for at give dig en god oplevelse på vores hjemmeside og når du interagerer med Farmbrella. Der indsamles eksempelvis oplysninger, der er relateret til en given tjenesteydelse, der skal kunne gennemføres, og når vi skal opfylde en aftale, du har indgået med os.

Derudover bruges de til at gøre vores service bedre, forbedre eksisterende tjenester og udvikle nye samt at målrette markedsføring, der er relevant for dig. Vi indsamler og behandler dermed kun nødvendige og relevante persondata, der skal bruges til at opfylde et fastlagt formål.  Modtagelse af sådan information fra Farmbrella kan ikke fravælges, når du er medlem.

Dine persondata, så som e-mail, vil ikke blive videregivet til tredjemand uden dit samtykke. Vi indhenter dog ikke dit samtykke, hvis vi er retligt forpligtet til at videregive dine persondata eksempelvis som led i indberetning til en myndighed.

 

1.1.1 Indsamling

Når du tilmelder dig Farmbrella, bliver du bedt om personlige oplysninger. Det samme gør du ved tilmelding til webinars, online forløb, pop-up-event, nyhedsbrev og lignende. Dette er blandt andet din e-mail, navn, adresse, firmanavn, cv og det kan også være øvrige informationer så som dine interesser. Vi sikrer dermed, at vi indhenter dit samtykke, inden vi behandler dine persondata. Alle oplysninger gemmes i to år, hvorefter de som udgangspunkt slettes. Oplysningerne bliver i øvrigt ikke gemt i en krypteret form.

 

1.1.2 Samkøring

For at give dig de mest relevante ydelser, nyheder og tilbud bliver dine oplysninger sammenkørt med de oplysninger, der bliver opsamlet via cookies. På den måde kan Farmbrella målrette relevante annoncer og indhold til dig. Dette giver du tilladelse til, når du opretter dig som medlem hos Farmbrella. Du giver desuden tilladelse til, at vi må kontakte dig via forskellige kanaler med tilbud, ydelser og nyheder. Dette er eksempelvis via sms, brev, pop-ups, telefon, e-mail, video og andre elektroniske medier.

 

1.1.3 Beskyttelse

Farmbrella beskytter på bedste vis dine oplysninger efter de gængse standarder. På internettet er dataoverførsel dog ikke sikker, og derfor er der en risiko for at uvedkommende uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, idet data sendes og opbevares elektronisk. Dette er Farmbrella ikke ansvarlig for. Dine personlige oplysninger afgives derfor på eget ansvar.

 

1.1.4 Ændringer

Farmbrellas nyeste cookie- og privatlivspolitik kan findes på vores hjemmeside og er vist med sidste opdateringsdato og version. Vi forbeholder os retten til at ændre i denne uden varsel, da internettet er i hastig udvikling og vi derfor løbende vil tilrette politikkerne efter de seneste standarder.  

 

1.1.5 Rettigheder

Du har til enhver tid ret til at få adgang til dine persondata. Derudover kan du også få rettet eller slettet unøjagtige persondata. Hvis du ønsker at gøre indsigelser mod vores behandling af dine persondata, er dette også muligt. Du vil altid kunne tage kontakt til Farmbrella og få hjælp til dine rettigheder.

 

2. Cookies

Ved besøg på Farmbrellas hjemmeside bliver der placeret én eller flere cookies i din webbrowser. Dette er en mindre tekstfil, der viser os, at du er en unik bruger. Cookien indsamler data, der blandt andet bruges til at forbedre Farmbrellas services, øge brugervenligheden og målrette markedsføringsaktiviteter. En cookie hjælper dig eksempelvis med at være logget ind på Farmbrella, så du ikke skal logge ind hver gang, du besøger hjemmesiden.

Når du besøger Farmbrellas hjemmeside møder du en pop-up-tekstboks med information om brugen af cookies. I denne kan du give dit samtykke til cookies. Hvis du klikker videre på siden uden at have interageret med tekstboksen, accepterer du brugen af cookies.  

 

2.1.0 Brug

Hos Farmbrella ses cookies som en hjælper til at give dig en god oplevelse på hjemmesiden og ved brug af vores funktioner. For at forstå din rejse på hjemmesiden bruger vi cookies til at få viden om demografi, sidste besøg på hjemmesiden, hvornår og hvor længe et besøg varer, browser, styresystem og andre brugerrelaterede statistikker. Denne data bruges til målrettet markedsføring så som mails med tilbud og information, vi forventer vil interessere dig.

 

2.1.1 Opbevaring

Cookies opbevares typisk i et par måneder på din computer og fornyes ved besøg på Farmbrellas website. Du skal ikke foretage dig noget, da de sletter sig selv helt automatisk.

 

2.1.2 Blokering

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies, kan du blot slette dem fra din computer igen eller fravælge dem, når du bliver mødt af pop-up-tekstboksen på Farmbrellas hjemmeside. Der er en hjælpefunktion i din browser, hvor du kan få mere at vide om dine cookie-indstillinger.

 

2.1.3 Tredjepart

Farmbrellas samarbejdspartnere kan også indsætte cookies i din webbrowser. Disse tredjepart-cookies kommer eksempelvis fra Facebook, Google og YouTube, men det kan også være andre typer af tjenester.

 

2.1.4 Google

Ved besøg på www.farmbrella.dk deles dine cookies med Google, så vi kan lave statistik og forbedre vores hjemmeside, måle effektiviteten af vores markedsføring og for at målrettet annoncer til dig. Oplysningerne videregives kun til tredjepart i anonymiseret form.

 

2.1.5 Facebook

Ved besøg på www.farmbrella.dk deles dine cookies med Facebook, så vi kan lave statistik og forbedre vores hjemmeside, måle effektiviteten af vores markedsføring og for at målrettet annoncer til dig. Oplysningerne videregives kun til tredjepart i anonymiseret form.

 

3. Kontakt

Du har til enhver tid ret til at få indsigt i, hvilke oplysninger der er registreret hos Farmbrella. Du kan sende din efterspørgsel på mail til kontakt@farmbrella.dk. Hvis der er registreret forkerte data eller du har andre indsigelser i øvrigt, så er du ligeledes velkommen til at sende en mail til os.

 

 4. Brugerbetingelser 

På Farmbrellas platformen er der mulighed for at købe adgang til betalte online netværksforløb, firmaprofiler og andre ydelser for erhvervsdrivende. Når du accepterer vores medlemsbetingelser, så dækker det over vores cookie- og privatlivspolitik samt disse brugerbetingelser.  

Farmbrella ApS med CVR-nr: 41445750 er udbyder af Farmbrellas ydelser og er dermed dataansvarlige efter persondataloven. Du kan finde vores kontaktoplysninger øverst på siden.

 

4.1.0 Medlemskab

Så snart du har tilmeldt dig Farmbrella har du adgang til medlemsområdet. Dit abonnement hos Farmbrella løber, indtil det opsiges med skriftligt varsel til udløbet af en abonnementsperiode. Det er i øvrigt på dit eget ansvar, når du bruger Farmbrellas tjenester.

 

4.1.1 Indmeldelse

Ved indmeldelse giver du Farmbrella samtykke til automatisk betaling ved hver ny årsperiode. Et abonnement hos Farmbrella løber, indtil du opsiger det. Hvis det ikke afmeldes inden faktureringsdatoen, så giver du automatisk tilladelse til at trække betaling for den næste faktureringsperiode via dit betalingskort eller får tilsendt en faktura.

 

4.1.2 Login

Når du har tilmeldt dig og betalt, vil du få tilsendt relevante oplysninger via mail om din adgang til Farmbrella og dit medlemskab. Derefter har du adgang til medlemssiden, hvor du blandt andet finder dit personlige dashboard og forum. Dine loginoplysninger er personlig og fortrolig information, der skal behandles derefter. Det er således ikke tilladt at give tredjemand adgang til Farmbrella eksempelvis ved at dele dit login med tredjemand.

 

4.1.3 Betaling

Når du køber et medlemskab så som deltagelse i et netværksforløb hos Farmbrellas, betaler du for et helt års abonnement. Derefter betales der fortløbende for et år per gang. Der er mulighed for at betale med betalingskort eller faktura. Ved brug af betalingskort giver du tilladelse til at beløbet trækkes automatisk på dit betalingskort. Hvis dette ikke kan lade sig gøre får du i stedet en faktura.  

 

4.1.4 Samtykke

Som en del af tilmeldingen til Farmbrella giver du dit samtykke til flere punkter. Dette gælder samtykke til at vi må behandle og opbevare din personlige data med forbindelse til dit medlemskab. Derudover må Farmbrella sende dig e-mails med markedsføring af egne og tredjemands ydelser og produkter. Du giver ligeledes samtykke til at Farmbrella må dele dine data med datterselskaber og øvrige koncernforbundne selskaber. Det samme gælder for eksterne partnere, der leverer en ydelse til Farmbrella. Det er eksempelvis udbydere af bogholderi, regnskab, annoncering, webhotel, automation, mail, chat og andet. Du giver også tilladelse til at Farmbrella må bruge andre data i forbindelse med dit medlemskab. Det er blandt andet password, IP-adresse, login- og aktivitetsdata.

 

4.1.5 Teknologi

Som du kan læse under Farmbrellas cookie- og privatlivspolitik, så bruger vi flere forskellige teknologier fra tredjepart for at forbedre og optimere brugeroplevelsen løbende. I den forbindelse overvåger vi aktiviteter på hjemmesiden, så som aktivitet i forummet, videomateriale, blogs og kommentarer med mere. Når du indmelder dig som medlem hos Farmbrella, så giver du accept til brug af denne teknologi og cookies.

 

4.1.6 Ændringer

Der vil løbende være ændringer i Farmbrellas brugerbetingelser, abonnementer og priser. Dette vil du blive gjort opmærksom på mindst 30 dage før ændringen træder i kraft.

 

4.1.7 Kopiering

Når du er tilmeldt Farmbrella accepterer du at du ikke må kopiere, distribuere, fremvise, offentliggøre, sælge og i øvrigt dele indhold og information indhentet fra Farmbrella, der er forbeholdt medlemmer. Hvis dette overtrædes vil du blive retsforfulgt.

 

4.1.8 Rettigheder

Ligesom under afsnittet kopiering tilhører alt indhold på hjemmesiden, www.farmbrella.dk, lovmæssigt og ubetinget Farmbrella. Dette gælder alt fra kildekoder, app, billeder, logoer, videoer, tekst, profil- og forumindhold med mere. Når du opretter en profil eller firmaprofil på Farmbrella overdrager du uden tidsmæssig begrænsning dine profildata og rettigheder hertil til Farmbrella herunder foto, kommentarer, oplysninger, video og lignende.

 

4.1.9 Ansvarsfraskrivelse

Farmbrella beskytter på bedste vis din færden på vores hjemmeside, men brugen af hjemmesiden er til enhver tid på dit eget ansvar. Farmbrella er således ikke erstatningsansvarlig for indholdet for medlemmer eller din brug af hjemmesiden. Dette gælder blandt andet driftsforstyrrelser, tab af indtjening, drifts- og datatab og øvrige tab.

 

4.2.0 Afmelding

Du kan afmelde dit medlemskab ved udløbet af den årlige abonnementsperiode. I opsigelsesperioden vil du fortsat have adgang til Farmbrellas tjenester indtil udgangen af din faktureringsperiode. Hvis medlemskabet ikke opsiges eller ikke bliver opsagt rettidigt, vil det automatisk blive forlænget et år. Betalinger vil ikke blive refunderet og vi yder ikke refusion eller kredit for delvist brugte medlemsperioder.

 

4.2.1 Reklamation

Hvis du oplever udfordringer med et produkt eller ydelse har du mulighed for at reklamere. Det gør du ved at sende en mail med beskrivelse af, hvilke fejl eller mangler, der gøres indsigelse over for.

 

4.2.2 Misligholdelse

Med en 14 dages skriftligt varsel har både du og Farmbrella mulighed for at opsige aftalen ved en væsentlig misligholdelse. Dette kunne eksempelvis være manglende betaling.

 

4.2.3 Andet

Force majeure træder i kraft, hvis der opstår en helt ekstraordinær situation.

Hvis der opstår tvister vil vi altid forsøge at løse det med dialog. Hvis dette ikke er muligt skal tvisten afgøres ved domstolen efter dansk ret ved retten i Århus som første instans.

Farmbrellas ydelser og produkter er et tilbud til erhvervsdrivende, ikke forbrugere.

 

4.2.4 Ophavsret

Vores medlemsbetingelser er ophavsretligt beskyttet. Det betyder at du ikke må kopiere dem uden forudgående samtykke fra Farmbrella. Hvis ophavsretten overtrædes vil du blive retsforfulgt.