Blogs fra Farmbrellas fællesskab

Christina Elgaard Farmbrella

Farmbrella vil have flere investorer med på holdet

På ét år har Farmbrella sat 1.000 ambitiøse danske aktører i agrosektoren stævne i online netværk, og nu rejser netværksplatformen yderligere kapital, så succesen kan vokse ud over Danmarks grænser. 

Farmbrella har en ambition om globalt at rykke ved dynamikken i agrosektoren gennem øget vidensdeling, og ved at underbygge og udvikle netværk for ejere, ledere og direktører ved brug af kunstig intelligens. Og efter det på startuppens generalforsamling i slutningen af oktober blev besluttet at omdanne Farmbrella til et aktieselskab, er det på rekordtid lykkedes at få samlet et investorkonsortium, så nu søges der efter de sidste investorer til holdet, før festen lukker.

“Den vækstrejse, vi er på, det er en global vækstrejse, og den kræver kapital”, forklarer CEO i Farmbrella Christina Elgaard i en pressemeddelelse.

Globale ambitioner

Farmbrella har ifølge direktøren det seneste år opnået at samle 1.000 medlemmer. Og det er ikke hvem som helst, der har indtaget en plads i Farmbrellas medlemsunivers, for platformen er primært rettet mod direktører og ledere i hele agrosektoren.

Indtil nu har medlemmerne haft base i Danmark, men en stigende efterspørgsel fra udlandet og fra medlemsvirksomheder, der allerede er aktive uden for Danmark, betyder nu, at virksomheden allerede i 2022 gør klar til at skalere platformen til resten af verden.

“Vi har globale ambitioner, og for at nå dem kræver det, at vi kan få bygget en vækstmotor, som kan accelerere konceptet ud i verden, og det er baggrunden for, at vi søger kapital nu”, fortæller Christina Elgaard og uddyber, at kapitalen skal bruges til at vækste og til videreudvikling af den machine learning, der skal skabe det perfekte match baseret på behov og kompetencer.

“Farmbrella skaber stærke forretningsrelationer ved brug af kunstig intelligens. Så i stedet for at du taler med de samme fem fra den sædvanlige netværksgruppe, så sørger vi for, at du møder nogen, du slet ikke vidste eksisterede, som kan fremme din virksomheds konkurrenceevne.”

Med kapitalrejsningen vil Farmbrella selv hente flere stærke kompetencer til holdet, så den globale vidensdeling kan blive en vækstmotor for en grøn omstilling af agrosektoren. 

Nytænkning af andelstanken

Ifølge Chrisitna Elgaard vil Farmbrella nytænke den succesfulde danske andelsmodel. Målet med at hente nye investorer ind og gøre dem til en del af det hold, der skal udvikle platformen til det næste stadie, er at samle mange stærke kompetencer om opgaven ud fra devisen om, at ingen kan vide alt om både landbrug, den grønne omstilling og virksomhedskulturer i hele verden. 

“De første aktionærer, vi har haft inde, har været med til at rykke Farmbrella til, hvor vi er nu, og skal udviklingen fortsætte endnu hurtigere end hidtil, så skal der flere kompetencer med på holdet.”

For Farmbrella er målet med kapitalrejsningen at realisere en målsætning om globalt at rykke ved dynamikken i agrosektoren gennem øget vidensdeling og ved at skabe og udvikle solide netværk på tværs af hele sektoren. 

Fakta

Ifølge International Labour Organization er 1,1 milliarder mennesker på verdensplan beskæftiget i forbindelse med landbruget.
Samlet set havde den globale fødevare- og landbrugssektor ifølge Plunkett Research i 2019 en værdi af cirka 9.3 billioner dollars.
Ifølge FAO havde landbruget globalt set en samlet værdi af 3,4 billioner dollars i 2020 og 884 millioner mennesker var ifølge FAO i 2020 beskæftiget direkte i landbruget på verdensplan.

Bliv investor i Farmbrella

Du kan nu ansøge om at blive aktionær i Farmbrella. Læs mere om vores aktiepakker og ansøge om at blive investor her.

Kontaktinformationer i forbindelse med pressemeddelelsen:

CEO i Farmbrella Christina Yding Hahn Elgaard, telefon: 30298359

Billeder af Christina Elgaard til brug i forbindelse med pressemeddelelsen.

Klik på billedet for at hente billedet som JPG-fil.