Cowconnect

Om firmaet

Cowconnect har siden lanceringen i 2017 opfyldt de europæiske landmænds anmodninger om et brugervenligt foderforvaltningssystem. Cowconnect app pakke til vejning af fodring er en plug & play add-on til enhver type og mærke af kost feeder.

Systemet er intuitivt at betjene, og fordelen er et bedre overblik over foderindtag, effektivitet og omkostninger, der hjælper landmændene med at øge deres fortjeneste og spare tid på deres daglige fodringer.

VORBASSE – 475 KØER, Gert Thomsen

“Vi driver en gård med 475 køer, og vi bruger Cowconnect i 3-4 år og det har vi været godt tilfredse med. Inden vi fik Cowconnect havde vi også godt styr på selve foderplanen, men skrev op på papir hvor mange kg vi læssede af til hvert hold hver dag. Men med Cowconnect har vi nu bedre styr på hvor foderet er læsset af. I forhold til læssepræcision har vi nu en visning i procent og den hjælper os til at ramme rigtigt. Og i forhold til foderkontrol har det været en god udvikling at få dem hver dag”.

Cowconnect i tal

Mere end 10 lande i Europa har Cowconnect-løsninger leveret af lokale distributører og ernæringspartnere.

15+ medarbejdere i udvikling, salg og support. Hovedkontor i Danmark. En del af AB Agri-forretningsdivisionen Intellync.

700+ CONNECT installationer dagligt styrer fodring, digester input, lager og udbytte kortlægning.

5+ cloud- og appbaserede løsninger i et voksende økosystem dedikeret til præcisionsfodring. Leveres individuelt eller som en kombineret løsning.

Der findes ingen anbefalinger endnu - skal du ikke være den første?

Information

2017
11-50