Danske Bank

Om firmaet

Få rådgivning og værktøj, der hjælper DIG til at lykkes – indenfor landbrugsverdenen

At drive et landbrug er ikke som ethvert andet erhverv. Derfor har vi hos Danske Bank engagerede og specialiserede landbrugsrådgivere, der har erfaring inden for landbrug – enten som ejer af eget landbrug, som uddannet eller bare interesseret i erhvervet, og har dermed stor indsigt inden for området.

Målet er at være der for dig. Dette gælder både om de rigtige kreditfaciliteter og priser, og når det handler om den strategisk finansielle udvikling af DIN virksomhed.

Vi tilbyder skræddersyede løsninger til landbruget med specialiserede rådgivere, og kommer hele vejen rundt om din bedrift:

 • Landbrugsleasing
 • Grøn finansiering
 • Generationsskift
 • Pension, sundhedssikring og livsforsikring
 • Daglig drift
 • Udvidelse
 • Privatøkonomi

 

 

Leasing er attraktivt for landmænd – Læs her hvorfor netop du skal gøre det

Adgang til nye modeller

Gennem Danske Bank kan du lease alle nye samt brugte landbrugsmaskiner, som hører med til et moderne landbrug. Du kan være sikker på, at vi kender de nyeste modeller.

Fuld brugsret

Leaser du en landbrugsmaskine hos os, betaler du for retten til at bruge den – uden at stå som ejer. Du slipper derfor for at lægge store beløb, som hvis du selv købte den.

Kendte omkostninger

Leaser du dit udstyr, kan du vælge mellem en fast eller en variabel leasingafgift. Vil du gerne undgå dyre driftsstop og reparationsomkostninger, er det en god idé at lease nye maskiner og dermed opnå driftssikkerhed. Ved at lease kender du omkostningerne langt frem i tiden, og kan nemmere planlægge og lægge et budget.

Sæsonbetaling

Hos Danske Bank tilbyder vi sæsonbetaling. Dette giver dig mulighed for, at betale for landbrugsmaskinerne på de tidspunkter af året, hvor de tjener penge hjem.

 

 

Fri likviditet

Når du leaser i stedet for at købe kontant, beholder du din likviditet som en reserve eller med mulighed til at købe f.eks. jord eller kvoter. Dette er især velegnet til landmænd, der ønsker at kunne skaffe større landsbrugsmaskiner, uden at blive alt for økonomisk sårbare.

Større effektivitet

Med leasing kan du spare et betydeligt antal mandetimer, idét du her og nu får muligheden for at bruge større og mere effektive maskiner.

Rigtigt valg af maskiner

Vores rådgivere hos Danske Bank deler gerne deres viden om landbrugsmaskiner med dig, og giver råd om de valg og muligheder, der er mest fordelagtige for netop din bedrift. Vi sikre dig en objektiv rådgivning.

Flere løsninger

Vi tilbyder både finansiel leasing og individuel aftalt leasingafgift og låneaftaler.

 • Finansiel leasing
  • Du får brugsretten
  • Vi tilbyder dig en aftale i danske kroner eller euro, samt operationelle løsninger, hvor du har udstyret i en begrænset periode
 • Individuel aftalt leasingafgift og låneaftaler
  • Du kommer til at eje udstyret

 

 

En drivkraft for vækst og udvikling

I 150 år har vi i Danske Bank arbejdet for at være en drivkraft for vækst og udvikling i samfundet. Vi har udviklet os i takt med de samfund, som vi er en del af – og vi har været med til at forme udviklingen ved at gøre det muligt for individer, familier, virksomheder og organisationer, at indfri deres ambitioner samt potentiale gennem rådgivning, ekspertise og finansielle løsninger.

Med en langsigtet, bæredygtig udvikling som vores styrende ambition, vil vi fortsat arbejde hver dag på, at være den bedst mulige bank til gavn for vores kunder, medarbejdere, aktionærer samt de samfund, vi er en del af.

 

Vores kernemarkeder

I Danmark går Danske Banks rødder tilbage til 1871, da Den Danske Landmandsbank blev grundlangt, og har gennem årene vokset gennem fusioner med en række lokale og regionale pengeinstitutter. En af de mest vigtige skete i 1990, da Den Danske Landmandsbank fusionerede med to af de andre større danske banker – hvilket resulterede i, at Danske Bank blev den største bank i Danmark.

Vi har en stærk position på det danske marked, og netop fordi vi er en stor bank i Danmark, ønsker vi, at spille en vigtig rolle i det danske samfund – og stille vores ekspertise til rådighed. Ikke kun for vores kunder, men også for at bidrage til at skabe vækst generelt i samfundet.

 

 

Hvad vi mener med ord og udtryk i vores Purpose

Forløse potentialet i mennesker og virksomheder

Der er et stort uudnyttet potentiale i både mennesker og virksomheder – og et tab for den enkelte er også et tab for vores samfund.

Hos Danske Bank tror vi på, at det menneskelige potentiale er den mest værdifulde ressource i verden – og nøglen til at skabe positive forandringer.

Vi vil være dem, der finder potentialet og også dem, der håndterer risici. Vi vil understøtte dem, der skaber forandringer – store som små – og nedbryde de barrierer, som står i vejen.

Bæredygtig fremskridt

Vi tror på, at det er vigtigt at have et langsigtet perspektiv, hvis vi skal kunne gøre en positiv forskel.

Vi forpligter os til at have et langsigtet fokus og at udvikle bæredygtige og inkluderende løsninger, der bidrager positivt på langt sigt – alt i mens vi fortsat indfrier vores kortsigtede mål.

Kunder og services

Vi ønsker at hjælpe vores kunder med at skabe nye muligheder, opnå økonomisk tryghed og realisere deres potentiale samt ambitioner, ved at gøre det let at bruge banken og trække økonomiske og bæredygtige valg.

 

Vil du i kontakt med os?

Har du lyst til at komme i kontakt med en af vores rådgivere, kan du finde dit landbrugscenter rundt om i landet.

Midt / Nord
 • Prinsensgade 11, 9000 Aalborg
 • Tlf. Aalborg: 4512 0350
 • Tlf. Aarhus: 4512 2570
Sydjylland
 • Kolding Åpark 8h, 6000 Kolding
 • Tlf. 4512 0240
Fyn
 • Albani Torv 2-3, 5000 Odense C
 • Tlf. 4512 4360
Sjælland
 • Torvet 6, 1., 4100 Ringsted
 • Tlf. 4512 5790

For yderligere kontaktinformationer henvises der til vores hjemmeside.

Læs mere om Danske Bank, vores landbrugsafdeling og hvad vi netop kan tilbyde dig på vores hjemmeside.

Der findes ingen anbefalinger endnu - skal du ikke være den første?