Landbrugsmæglerne

Landbrugsmæglerne

https://www.landbrugsmaeglerne.dk/ 86244000 post@landbrugsmaeglerne.dk
0 Åbne stillinger

Om firmaet

Landbrugsmæglerne formidler landbrugsejendomme i Danmark og har 50 års indsigt og erfaring i dansk landbrug og omsætningen af produktionslandbrug, større gårde og godser, skov- og naturejendomme samt lyst- og liebhaverejendomme.

Vi er uafhængige af såvel kreditforeninger, banker og forsikringsselskaber samt landboorganisationernes rådgivningssystem.
Derfor har vi fuld fokus på at løse opgaven bedst muligt for dig.

Handel med landbrugsejendomme kræver en viden inden for flere fagområder, og hos os møder du derfor et fagligt stærkt team, som professionelt varetager alle de opgaver, der er i forbindelse med salg og vurdering af ejendomme.

Vi varetager opgaver i hele Danmark, og vores kontor er placeret centralt i Vejle.

Hos Landbrugsmæglerne står vi klar til at rådgive dig om alle emner indenfor salget af din landbrugsejendom – både udfordringer, potentialer og muligheder.

Kontakt en af vores Landbrugsmæglere, hvis du gerne vil vide mere elle se en af vores landejendomme, som vi har til salg.

Landbrugsmæglere i 50 år
Landbrugsmæglerne blev etableret af Laurits Jensen i 1970. I de efterfølgende år har der været flere mæglere med i ejerkredsen, herunder Erling Bøndergaard og Jens Vestergaard og senest Svend-Åge Bruun, som indtrådte i 2000. Virksomheden var i nogle år ejet af Erling Bøndergaard og Svend-Åge Bruun, og blev derfor kendt under navnet ”Bøndergaard & Bruun”.

I dag ejes Landbrugsmæglerne af Svend-Åge Bruun, som også er direktør og har beskæftiget sig med landbrugshandler i 30 år. De øvrige mæglere i virksomheden er Jens Vestergaard, Christian Schulin-Zeuthen, Jesper Madsen, Erling Bøndergaard og Anton Mikkelsen.

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Information

2008-10-21
11-50