LED Livestock

Om firmaet

LED Livestock udvikler og markedsfører innovative belysningsløsninger til husdyrproduktion, som forøger både velfærd og produktivitet.

Virksomhedens første løsning er udviklet til slagtefjerkræproduktion i tæt samarbejde med konsulenter, biologer og producenter i Danmark. Løsningen skaber store dokumenterede besparelser på foder samt en bedre vækst og velfærd, og øger derved rentabiliteten af slagtefjerkræproduktion.

Med en unik kombination af LED’er i forskellige bølgelængder forbedrer LED Livestocks løsninger lysklimaet med et dynamisk og artsspecifikt lys-spektrum, som indeholder de samme elementer, som naturligt lys. Herved opnås en positiv påvirkning af dyrenes adfærd og biologi herunder en række vigtige hormonbalancer, et lavere stressniveau, bedre immunforsvar og helbred samt en mere naturlig døgnrytme.

Alle løsningerne baseres på en unik og patenteret LED teknologi, der opnår den dobbelte levetid af alternative LED teknologier og muliggør ultra-kompakte løsninger, da LED’erne placeres i 6mm tynde sandwich-paneler i aluminiumskomposit. Teknologien tillader yderligere integration og datakommunikation af IoT devices, for eksempel sensorer og kameraer, direkte i LED-panelerne.

Virksomheden er stiftet i Danmark i 2018 med et globalt sigte og en vision om at blive førende leverandør og ekspert inden for belysning til husdyrproduktion og beskæftiger sig både med udvikling og markedsføring af belysningsarmaturer og LED-baserede UV-desinficeringsløsninger.

Der findes ingen anbefalinger endnu - skal du ikke være den første?

Information

2019
1-10