Lykke Advice

Lykke Advice

https://lykkeadvice.eu/ +32 471420201 info@lykkeadvice.eu
0 Åbne stillinger

Om firmaet

Dit EU Public Affairs Bureau

Lykke Advice er er en gruppe af dedikerede og erfarne konsulenter, der hjælper små og mellemstore virksomheder i hele Europa med at søge indflydelse i EU’s politik og at få adgang til EU-midler til fx grøn omstilling eller digitalisering. Vi er stolte af vores track record og vores evne til at levere resultater, der gør en forskel for vores kunder.

Vi er en lille organisation på 4 ansatte med en tæt tilgang til vores kunder. Vi kan tilpasse vores tilgang til dine specifikke behov og tilbyde skræddersyede løsninger, der passer til din virksomheds krav. Vores primære målgruppe er små og mellemstore virksomheder i hele Europa, og vi er altid på udkig efter nye virksomheder eller organisationer, der ønsker at udvide deres indflydelse på EU-niveau.

Vi samarbejder med kunder inden for landbrug, dyrevelfærd, tekstil og mode, digitalisering (robotteknologi), energi og biotek og hjælper dem med at navigere i EU’s komplekse politiske miljø.

 

lykke-advice-team-2

 

Lovgivnings- og politisk overvågning

Vi hjælper dig med at identificere og overvåge centrale politiske prioriteter, risici og muligheder. Vi kan hjælpe dig med unikke indsigter og værktøjer til at afkode lovgivningsmæssige udfordringer og forstå den indvirkning, de har på din virksomhed og dit område.

 

Repræsentation og alliancer

Vi hjælper din virksomhed eller organisation med at opbygge et brand, der bliver genkendt af EU-institutioner, partnere og interessenter. Vi vil hjælpe dig med at styrke din profil og din messaging for at sætte dig i den bedste position til at påvirke politikken i Bruxelles.

lykke-advice-exhibition

Træning i EU Public Affairs

Vi tilbyder skræddersyet træning inden for Public Affairs til professionelle med mellem ét og tre års erfaring i Bruxelles i samarbejde med den professionelle træner Laurens Heinen.

 

Lobbyplanlægning og strategier

Vi kan hjælpe dig med at opstille en handlingsplan for lobbyisme for at gøre din stemme hørt i Bruxelles. 

Gennem vores netværk af europæiske institutioner kan vi hjælpe dig med at flytte den politiske dagsorden i en retning, der mest effektivt gavner dig og dine partnere.

Vores partnerskaber med regulerings- og lovgivningseksperter hjælper din organisation med at etablere sig i Bruxelles. Vi sørger for, at du har alt dækket fra juridiske aftaler til strategiudvikling.

lykke-advice-planning

Navigering i EU’s politiske landskab

Vi har stor erfaring med at hjælpe vores kunder med at navigere i EU’s komplekse politiske landskab, og vi kan rådgive dig om, hvordan du bedst kan påvirke de politiske beslutningstagere og interessenter, der er relevante for din virksomhed eller organisation. 

Uanset om det handler om at søge EU-midler til et projekt, påvirke lovgivning eller opbygge alliancer med andre virksomheder eller organisationer, så kan vi hjælpe dig med at nå dine mål i Bruxelles.

 

Politiske events i Bruxelles

Vi kan hjælpe dig med at arrangere og promovere dit event i Bruxelles og sikre, at du får den rigtige opmærksomhed og deltagelse fra relevante interessenter og beslutningstagere.

Vi kan hjælpe med alt fra planlægning og koordinering af logistik til markedsføring og kommunikation af dit budskab til målgruppen. Vi har stor erfaring med at afholde events i Bruxelles, herunder også i Europaparlamentet, og vi kan hjælpe dig med at opnå maksimal synlighed og indflydelse i EU-hovedstaden.

lykke-advice-political-events

 

Vi mener, at effektiv public affairs bygger på fakta, alliancer og tillid, og vi er klar til at hjælpe dig med at nå dine mål i Bruxelles. Læs mere om Lykke Advice her: https://lykkeadvice.eu/  

Der findes ingen anbefalinger endnu - skal du ikke være den første?

Information

2. maj 2023
1-10