RN-Solutions

RN-Solutions

https://www.rnsolutions.dk/ +45 9838 5995 info@rnsolutions.dk
0 Åbne stillinger

Om firmaet

Eksperter i belysning til landbrug og industri 

RN Solutions blev etableret i 2013/2014 af daværende svineproducent Rune Q. Nielsen. Med inspiration fra andre europæiske svineproduktioner koblet til indsigt fra sin egen produktion og den danske svineproduktionsbranche udviklede han et LED-belysningskoncept, der gav både markante energibesparelser og øget produktivitet blandt søer – og som samtidig var priseffektivt og nemt for svineproducenterne at installere.

For at sikre ensartet kvalitet og stabil produktion, samt hurtig udvikling af nye produkter, etablerede RN Solutions i 2017 egenproduktion i Kina. Designet og udviklet i Danmark, men produceret med de reducerede omkostninger og store know how, der er i Asien, når det gælder lys og LED produkter.

I dag sælger RN Solutions sine lyskoncepter til over 20 lande over hele verden. I de fleste af disse lande, er der også etableret forhandlernetværk. Konceptet ”SowLight” belyser nu omkring 1.000.000 søer i ind og udland.

Der er tilføjet nye unikke lys produkter, der alle har til fælles, at de skal være: holdbare, have et godt lys, være nemme at montere samt have fornuftige priser.
Desuden kan de fleste produkter anvendes i ”hårde” miljøer som f.eks. staldbygninger. De tåler stor påvirkning af ammoniak, kemikalier, støv, fugt m.m. Produkterne er også meget rengørings venlige (vandtætte IP66/67/69K). De er derfor også egnet til fødevareindustrien, vaskehaller o.lign.

Der leveres i dag både direkte til landmanden/kunden selv, men også til elektrikere og forhandlere. Sortimentet består af lys produkter til egen montage, men også til faste installationer, som skal udføres af fagmand.

RN Solutions produkter er godkendt/certificeret til salg i hele Europa (CE/D-mærkning), men også de omfattende certificeringer i Kina (CCC) og Nordamerika (UL/ETL).

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Information

2013
1-10