Firmapakker

Bliv mere synlig - og sælg mere

Har du overvejet hvad øget synlighed, kan gøre for dig og din forretning?

Farmbrellas platform og sociale medier er blevet kendte i den grønne sektor og det kan nu også komme din virksomhed til gavn ved at oprette en firmaprofil.

Med i pakken får du desuden en blog, adgang til Farmbrellas forretningsnetværk og samtidig får du en personlige Growth Board Coach tilknyttet, der giver dig månedlig sparring på at øge salget i din forretning.

Det får du med Business Pakken

BLIV SET MED EN FIRMAPROFIL
Bliv en del af Farmbrellas netværk sammen med flere hundrede andre og bliv set med en firmaprofil
ØGET SYNLIGHED GIVER SALG
Få en messestand under konferencerne og annoncer i Farmbrellas online magasin
ØG INDTJENINGEN VIA NETVÆRK
Styrk din forretning og øg din indtjening med et stærk og relevant netværk i den grønne sektor

Vi skaber vækst i din virksomhed sammen

Har du også oplevet, at det kan være rigtig svært, at få flere kunder til at opdage din forretning? Det er du ikke alene om.

Det kan være enormt svært at øge synligheden blandt de rigtige kunder når man er en startup virksomhed eller SMV’er, og samtidig få øget din indtjening.

Med en Business Basic pakke hjælper Farmbrellas specialister dig med at blive synlig ved at oprette en firmaprofil til din virksomhed.

Opgraderer du til Business Pro eller Premium kan din virksomhed få en plads ved messestande til konferencerne samt en annonce i Farmbrella Magazine.

Mød medlemmerne

Se et udvalg af hvem du kan møde i netværket
 • Mads Rubæk Sørensen

  Mads Rubæk Sørensen

  Økonomisk rådgiver med speciale i formue og investeringsrådgivning
  Direktør og erhvervsrådgiver i Dit Finanshus. Mads har mere end 18 års erfaring indenfor den finansielle sektor, og har de seneste 15 år arbejdet med formue- og investeringsrådgivning til virksomheder og private. Mads Rubæks mantra er, at hvis det du gør i dag, ligner det du gjorde i går – så ender du nok ud med det samme resultat.
 • Kurt Skovsted

  Kurt Skovsted

  Strategi- og Virksomhedsrådgiver
  Kurt Skovsted er uddannet cand. agro. (M.Sc.) med speciale i driftsøkonomi, svine- og mælkeproduktion. Med både rådgiver-, chef- og direktørposter i bagagen besidder Kurt en stor kompetence til driften af en moderne virksomhed. Kurt er desuden certificeret professionel bestyrelsesleder og -medlem og arbejder således også i selskabsbestyrelser.
 • Lene Gade Hovmøller

  Lene Gade Hovmøller

  Vicedirektør i Danish Bio Commodities
  Jeg er med i Farmbrellas netværk, fordi jeg tror på fællesskabet og på, at vi sammen på tværs af brancher kan løfte hele den grønne sektor, så vi sikrer fremtidens fødevareproduktion. Jeg ser netværket som en af de katalysatorer for, at det arbejde kan lykkes.
 • Claus Nygaard Jensen

  Claus Nygaard Jensen

  Professionelt gårdråd- og bestyrelsesmedlem / Ledelsessparring
  Farmbrella hjælper med at øge eksponeringen for bestyrelsesmedlemmer, så der ikke kun rekrutteres fra det nære netværk.
 • Thomas Ballegaard

  Thomas Ballegaard

  Gårdejer
  Jeg deltager på de månedlige møder, fordi jeg i bund og grund gerne vil optimere på udbyttet og bundlinjen. Jeg kan via netværket netop lære af de andres erfaringer.

Bestil business-pakken