FarmVision - agrosektorens visionære netværk

FarmVision - agrosektorens mest visionære netværk

Vi er enormt stolte af, at et af vores medlemmer har taget initiativ til at stifte et nyt, visionært netværk i agrosektoren. Navnet er FarmVision, og initiativtageren hedder Tom Axelgaard.

Tom Axelgaard har længe haft et ønske om at samle hele agrosektoren og invitere til at tænke nyt og innovativt omkring, hvordan agrosektoren skal udvikle sig fremadrettet. 

I FarmVision tager vi på de månedlige møder udgangspunkt i en #Farmtalk fra en aktør, der er med til at forme fremtiden for agrosektoren, og efter oplægget er dagens emne til debat blandt netværkets vidensstærke medlemmer fra en lang række brancher med tilknytning til agrosesktoren.

Det får du i FarmVision netværket

Fællesskab
Kom med løsninger på agrosektorens udfordringer. Tilmeld dig i dag og bliv en del af netværket
NETVÆRK
Bliv en del af agrosektorens visionære netværk. Deltag i #farmtalks og del dine ideer
DIN IDE
Brug Farmbrellas platform til at facilitere din ide til agrosektorens udvikling

Hvem er Tom Axelgaard?

Tom Axelgaard er en af de fremmeste profiler i den danske agrosektor. Gennem sin virksomhed Goodvalley har han arbejdet med bæredygtigt landbrug i mere end 20 år på et internationalt plan.

Tom Axelgaard har meget visionære ideer til, hvordan vi kan styrke agrosektoren på globalt plan, blandt andet ved at producere mere lokalt og i harmoni med naturen og derved skabe en 100 procent CO2-neutral landbrugsproduktion.

Mød medlemmerne

Se et udvalg af hvem du kan møde i netværket
 • Bjarke Eg Sørensen

  Bjarke Eg Sørensen

  Indehaver / Entreprenør / Investor / Forretningsudvikler
  Se profil
 • Just Kristensen

  Just Kristensen

  Se profil
 • Simon Frederik Lund

  Simon Frederik Lund

  Se profil
 • Karin Elisa Nielsen

  Karin Elisa Nielsen

  Founder & Strategisk Advisor
  Se profil
 • Jacob Lollesgaard Hansen

  Jacob Lollesgaard Hansen

  Se profil
 • Tom Axelgaard

  Tom Axelgaard

  Iværksætter
  Se profil
 • Michael Bøtker Møller Nielsen

  Michael Bøtker Møller Nielsen

  Se profil
 • Karl Skovgaard

  Karl Skovgaard

  Financial Rådgiver, Bestyrelsesmedlem
  Se profil
 • Jacob Korsgaard

  Jacob Korsgaard

  Gårdejer
  Se profil
 • Elsemaria C. Andersen

  Elsemaria C. Andersen

  Landbrugsmægler - Strategi og innovation - Gårdrådsmedlem
  Se profil
 • René M. Larsen

  René M. Larsen

  Se profil
 • Anders Tange

  Anders Tange

  ceo
  Se profil

Tid til at stå sammen i hele agrosektoren

Tom Axelgaard mener, ligesom os, at det er tid til at stå sammen på tværs af agrosektoren. Opgaven for det nye netværk er klar; vi skal komme med løsninger på vores erhvervs udfordringer. Alle tanker, holdninger og ideer er velkomne.

I Farmvision er der plads til alle, og alle stemmer vil blive hørt – uanset størrelse, anciennitet og politisk ståsted. Formålet er nemlig at styrke fællesskabet og sammenholdet i agrosektoren og gøre vision til mission, så agrosektorens samlede stemme får gennemslagskraft i hele samfundet og på den politiske scene.

Vær med til at udvikle fremtidens agrosektor

I FarmVision-netværket ses vi enten online eller fysisk til de månedlige netværksdage. Hvert møde starter med en #farmtalk, hvor du præsenteres for det aktuelle emne. 

Derefter deler netværket sig i break-out rooms, hvor der debatteres i mindre grupper. Efter netværksmødet vil alle medlemmer modtage et referat og et link til en video af #farmtalken.

Netværket ventes med tiden at komme til at spille en væsentlig rolle i udviklingen af agrosektoren i Danmark såvel som internationalt. Vi forventer derfor en høj grad af engagement fra alle medlemmer og en forståelse for, at det er de store dagsordener, der er til debat.

 • Mads Rubæk Sørensen

  Mads Rubæk Sørensen

  Økonomisk rådgiver med speciale i formue og investeringsrådgivning
  Direktør og erhvervsrådgiver i Dit Finanshus. Mads har mere end 18 års erfaring indenfor den finansielle sektor, og har de seneste 15 år arbejdet med formue- og investeringsrådgivning til virksomheder og private. Mads Rubæks mantra er, at hvis det du gør i dag, ligner det du gjorde i går – så ender du nok ud med det samme resultat.
 • Kurt Skovsted

  Kurt Skovsted

  Strategi- og Virksomhedsrådgiver
  Kurt Skovsted er uddannet cand. agro. (M.Sc.) med speciale i driftsøkonomi, svine- og mælkeproduktion. Med både rådgiver-, chef- og direktørposter i bagagen besidder Kurt en stor kompetence til driften af en moderne virksomhed. Kurt er desuden certificeret professionel bestyrelsesleder og -medlem og arbejder således også i selskabsbestyrelser.
 • Lene Gade Hovmøller

  Lene Gade Hovmøller

  Vicedirektør i Danish Bio Commodities
  Jeg er med i Farmbrellas netværk, fordi jeg tror på fællesskabet og på, at vi sammen på tværs af brancher kan løfte hele den grønne sektor, så vi sikrer fremtidens fødevareproduktion. Jeg ser netværket som en af de katalysatorer for, at det arbejde kan lykkes.
 • Claus Nygaard Jensen

  Claus Nygaard Jensen

  Professionelt gårdråd- og bestyrelsesmedlem / Ledelsessparring
  Farmbrella hjælper med at øge eksponeringen for bestyrelsesmedlemmer, så der ikke kun rekrutteres fra det nære netværk.
 • Thomas Ballegaard

  Thomas Ballegaard

  Gårdejer
  Jeg deltager på de månedlige møder, fordi jeg i bund og grund gerne vil optimere på udbyttet og bundlinjen. Jeg kan via netværket netop lære af de andres erfaringer.

Vil du høre mere?