FarmVision - agrosektorens visionære netværk

Byd velkommen til FarmVision, agrosektorens nye visionære netværk

- af Tom Axelgaard

Vi er enormt stolte af, at et af vores medlemmer har taget initiativ til at stifte et nyt, visionært netværk i agrosektoren. Navnet er FarmVision, og initiativtageren hedder Tom Axelgaard. Tom har længe haft et ønske om at samle hele agrosektoren og invitere til at tænke nyt og innovativt omkring, hvordan agrosektoren skal udvikle sig fremadrettet. Det ønske har vi lyttet til, og derfor stiller vi vores platform til rådighed for hans idé.

Styrk fællesskabet
Kom med løsninger på agrosektorens udfordringer. Tilmeld dig i dag og bliv en del af netværket
Kom med i netværket
Bliv en del af agrosektorens visionære netværk. Deltag i #farmtalks og del dine ideer for agrosektoren.
Vores platform - din idé
Brug Farmbrellas platform til at facilitere din idé til agrosektorens udvikling

Hvem er Tom Axelgaard?

Tom Axelgaard er en af de fremmeste profiler i den danske agrosektor. Gennem sin virksomhed Goodvalley har han arbejdet med bæredygtigt landbrug i mere end 20 år. Han har derfor meget visionære ideer til, hvordan vi kan styrke agrosektoren på globalt plan, bl.a. ved at producere mere lokalt og i harmoni med naturen og derved sikre en 100 % CO2-neutral landbrugsproduktion.

Tid til at stå sammen i hele agrosektoren

Tom Axelgaard mener, ligesom os, at det er tid til at stå sammen på tværs af agrosektoren. Opgaven for det nye netværk er klar; vi skal komme med løsninger på vores erhvervs udfordringer. Alle tanker, holdninger og ideer er velkomne. I Farmvision er der plads til alle, og alle stemmer vil blive hørt – uanset størrelse, anciennitet og politisk ståsted. Formålet er nemlig at styrke fællesskabet og sammenholdet i agrosektoren, så vores samlede stemme får gennemslagskraft.

Bliv en del af netværket

D. 29. april var der et intromøde, hvor alle med interesse var inviteret til at deltage. Her indvie Tom Axelgaard deltagerne i planerne for det nye netværk og hans ønsker for netværkets udvikling.

Dagsorden på første møde var ”Klimaudfordringen”. Hvor Tom præsenterede sine visioner for, hvordan agrosektoren kan blive mere bæredygtig. Fremadrettet indbyder han til, at det i stedet er medlemmerne, der kommer med ideer til emner, som er relevante at debattere i forbindelse med agrosektorens udvikling.

Bliv en del af netværket og del dine løsninger. Vi glæder os til at se dig.

Mød medlemmerne

Se et udvalg af hvem du kan møde i netværket
 • Vagn Lundsteen

  Vagn Lundsteen

  Planteavlsrådgiver, direktør
  Se profil
 • Peter kiær

  Peter kiær

  Direktør/landmand
  Se profil
 • Bjarne Gylling Andersen

  Bjarne Gylling Andersen

  Jordbrugsteknolog, Agro Business Economist. Tidligere mælkeproducent.
  Se profil
 • Susanne Pejstrup

  Susanne Pejstrup

  Virksomhedsrådgiver
  Se profil
 • Tom Axelgaard

  Tom Axelgaard

  Iværksætter
  Se profil
 • Frank Wennerberg

  Frank Wennerberg

  Direktør
  Se profil
 • Elsemaria C. Andersen

  Elsemaria C. Andersen

  Strategi og innovation - Vurdering af Landbrug - Gårdrådsmedlem
  Se profil
 • Bo Rosborg

  Bo Rosborg

  Sales Manager (Forhenværende selvstændig svineproducent)
  Se profil

10 årlige #farmtalks med plads til dine ideer

I netværket vil du møde nogle af de mest fremtrædende profiler fra den danske agrosektor. Netværket mødes 10 gange årligt. Hvert netværksmøde starter med en #farmtalk, hvor du bliver præsenteret for et emne, som et af medlemmerne har foreslået. Derefter deler netværket sig i break-out rooms, hvor I sætter #spotlight på emnet og debatterer det i mindre grupper. Efter netværksmødet vil alle medlemmer modtage et referat og et link til en video af #farmtalken.

Netværket vil komme til at spille en væsentlig rolle i udviklingen af agrosektoren i Danmark såvel som internationalt. Vi forventer derfor en høj grad af engagement fra alle medlemmer.

Har du en idé til et nyt netværk?

Hos Farmbrella er vi glade for at kunne hjælpe vores medlemmer med at mødes på kryds og tværs af agrosektoren og hjælpe vores erhverv med at udveksle erfaringer, viden og udfordringer med hinanden. 

Det har fra starten været målet med Farmbrella at styrke agrosektoren gennem et øget fokus på netværk og vidensdeling. Hidtil har vi faciliteret netværk med nogle af de emner, som vi i Farmbrella mener, er vigtige at sætte fokus på. Nu er vi klar til næste skridt; at give plads til dine ideer og visioner for agrosektoren. Fremover inviterer vi dig som medlem til at bruge vores platform til at facilitere din idé.

Har du også en spirende idé til et nyt netværk eller andet, der kan bidrage til at styrke agrosektoren internationalt, så kontakt os endelig. Vi stiller gerne vores platform til rådighed for dine gode ideer.