FarmVision - agrosektorens visionære netværk

FarmVision - agrosektorens mest visionære netværk

Vi er enormt stolte af, at et af vores medlemmer har taget initiativ til at stifte et nyt, visionært netværk i agrosektoren. Navnet er FarmVision, og initiativtageren hedder Tom Axelgaard.

Tom Axelgaard har længe haft et ønske om at samle hele agrosektoren og invitere til at tænke nyt og innovativt omkring, hvordan agrosektoren skal udvikle sig fremadrettet. 

I FarmVision tager vi på de månedlige møder udgangspunkt i en #Farmtalk fra en aktør, der er med til at forme fremtiden for agrosektoren, og efter oplægget er dagens emne til debat blandt netværkets vidensstærke medlemmer fra en lang række brancher med tilknytning til agrosesktoren.

Det får du i FarmVision netværket

Fællesskab
Kom med løsninger på agrosektorens udfordringer. Tilmeld dig i dag og bliv en del af netværket
NETVÆRK
Bliv en del af agrosektorens visionære netværk. Deltag i #farmtalks og del dine ideer
DIN IDE
Brug Farmbrellas platform til at facilitere din ide til agrosektorens udvikling

Hvem er Tom Axelgaard?

Tom Axelgaard er en af de fremmeste profiler i den danske agrosektor. Gennem sin virksomhed Goodvalley har han arbejdet med bæredygtigt landbrug i mere end 20 år på et internationalt plan.

Tom Axelgaard har meget visionære ideer til, hvordan vi kan styrke agrosektoren på globalt plan, blandt andet ved at producere mere lokalt og i harmoni med naturen og derved skabe en 100 procent CO2-neutral landbrugsproduktion.

Mød medlemmerne

Se et udvalg af hvem du kan møde i netværket

Tid til at stå sammen i hele agrosektoren

Tom Axelgaard mener, ligesom os, at det er tid til at stå sammen på tværs af agrosektoren. Opgaven for det nye netværk er klar; vi skal komme med løsninger på vores erhvervs udfordringer. Alle tanker, holdninger og ideer er velkomne.

I Farmvision er der plads til alle, og alle stemmer vil blive hørt – uanset størrelse, anciennitet og politisk ståsted. Formålet er nemlig at styrke fællesskabet og sammenholdet i agrosektoren og gøre vision til mission, så agrosektorens samlede stemme får gennemslagskraft i hele samfundet og på den politiske scene.

Vær med til at udvikle fremtidens agrosektor

I FarmVision-netværket ses vi enten online eller fysisk til de månedlige netværksdage. Hvert møde starter med en #farmtalk, hvor du præsenteres for det aktuelle emne. 

Derefter deler netværket sig i break-out rooms, hvor der debatteres i mindre grupper. Efter netværksmødet vil alle medlemmer modtage et referat og et link til en video af #farmtalken.

Netværket ventes med tiden at komme til at spille en væsentlig rolle i udviklingen af agrosektoren i Danmark såvel som internationalt. Vi forventer derfor en høj grad af engagement fra alle medlemmer og en forståelse for, at det er de store dagsordener, der er til debat.

 • Mads Rubæk Sørensen

  Mads Rubæk Sørensen

  Økonomisk rådgiver med speciale i formue og investeringsrådgivning
  Med en virksomhedsprofil hos Farmbrella Group når vi ud til virksomheder, vi normalt ellers vil have haft svært ved at komme i dialog med. Det er en spændende måde at promovere sin virksomhed på, i et stærkt netværk bestående af beslutningstagere.
 • Kurt Skovsted

  Kurt Skovsted

  Strategi- og Virksomhedsrådgiver
  Skovsted Agro, Board & Recruitment valgte i foråret 2022 at købe sig ind på Farmbrella Branding. Det har været en fantastisk rejse for Skovsted, hvor dels virksomhedens nye profil er blevet tegnet, men også en marketingsmæssig ændring og fokus. Farmbrella besidder dygtige og kompetente marketingsfolk og en journalist i topklasse, som dels forstår agrosektoren, men vigtigst af alt, bringer budskaber ud fra ide, papir og til medierne. Det er essentielt for en virksomhed som Skovsted.
 • Lene Gade Hovmøller

  Lene Gade Hovmøller

  Vicedirektør i Danish Bio Commodities
  Jeg er med i Farmbrellas netværk, fordi jeg tror på fællesskabet og på, at vi sammen på tværs af brancher kan løfte hele den grønne sektor, så vi sikrer fremtidens fødevareproduktion. Jeg ser netværket som en af de katalysatorer for, at det arbejde kan lykkes.
 • Claus Nygaard Jensen

  Claus Nygaard Jensen

  Professionelt gårdråd- og bestyrelsesmedlem / Ledelsessparring
  Farmbrella hjælper med at øge eksponeringen for bestyrelsesmedlemmer, så der ikke kun rekrutteres fra det nære netværk.
 • Thomas Ballegaard

  Thomas Ballegaard

  Gårdejer
  Jeg deltager på de månedlige møder, fordi jeg i bund og grund gerne vil optimere på udbyttet og bundlinjen. Jeg kan via netværket netop lære af de andres erfaringer.

Vil du høre mere?