Investornetværket

Bliv en del af Farmbrellas investornetværk

I dag koster det penge at have kapital stående på en bankkonto. Det er en markant ændring i forhold til for blot ti år siden, og det betyder, at der skal optimeres på både din investeringsmodel og -portefølje.

Som en del af Farmbrellas Investornetværk fokuserer vi på at få din formue til at give et øget afkast. Du bliver en del af et stærkt investeringsmiljø, hvor vi udfordrer og hjælper hinanden til at få mest muligt ud af vores investeringer. 

Det kan investornetværket give dig

BUNDLINJE
Øg dit afkast på dine investeringer og tag styringen over dit væksteventyr
INVESTERING
Bliv præsenteret for spændende investeringscases og følg FarmHub Invest
VIDEN
Fri adgang til den nyeste viden omkring, hvordan du bedst forvalter din formue

Øg din bundlinje og forvalt din formue bedre

Vidste du, at der er et sweet spot, når du investerer kapital? Du skal ramme en optimal fordeling mellem high og low risk investeringer. En sådan portefølje kan bestå af eksempelvis ejendomme, aktier og agtech startups.

I Farmbrellas Investornetværk vil du blive introduceret til spændende investeringscases. Du vil blandt andet møde startups fra vores accelerator-program FarmHub Invest. 

Du bliver en del af et stærkt netværk og får viden om, hvordan du bedst forvalter din formue og undgår at gå glip af gode investeringer.

Mød profilerne

Se hvem du kan møde i netværket
 • Troels Elgaard

  Troels Elgaard

  Gårdejer
  Se profil
 • Michael Rottbøll

  Michael Rottbøll

  Salgsdirektør
  Se profil
 • Nils Nielsen

  Nils Nielsen

  Se profil
 • Niels Rud Aamann

  Niels Rud Aamann

  Advokat
  Se profil
 • Per Nørgård Sognstrup

  Per Nørgård Sognstrup

  Gårdejer
  Se profil
 • Bjarke Eg Sørensen

  Bjarke Eg Sørensen

  Indehaver / Entreprenør / Investor / Forretningsudvikler
  Se profil
 • Tom Axelgaard

  Tom Axelgaard

  Iværksætter
  Se profil
 • Finn Nørgaard Jensen

  Finn Nørgaard Jensen

  Planteavlskonsulent
  Se profil
 • Jens Christian Sørensen

  Jens Christian Sørensen

  Se profil
 • Kristian Rasmussen

  Kristian Rasmussen

  Se profil
 • Henrik Neergaard-Petersen

  Henrik Neergaard-Petersen

  CFO / Bestyrelsesmedlem / Ejerleder / Investor
  Se profil
 • Jacob Korsgaard

  Jacob Korsgaard

  Gårdejer
  Se profil

Investeringer i verdens vigtigste erhverv

Agrosektoren er den anden mest populære sektor, når det kommer til venture kapital, men det er desværre de færreste, der ved dét – det skal vi have ændret.

Kig forbi Investornetværket, når vi mødes enten online eller fysisk til de månedlige netværksdage. Her får du den nyeste viden om investeringer via #farmtalks. Efterfølgende vil der enten være debat om aktuelle emner eller komme en virksomhed forbi, der søger investorer i #spotlight. 

Hvis vi skal udvikle vores erhverv yderligere og sikre danske arbejdspladser, så kræver det investeringer. Som en del af Investornetværket vil du møde andre ambitiøse profiler i agrosektoren med den samme passion som dig.

Få ny viden om alt fra megatrends til startups

Som medlem i Investornetværket får du adgang til Farmbrella Akademi, hvor du kan browse rundt i et form for Netflix-univers med videoer omkring investeringer. Dermed kan du være på forkant med den nyeste viden og få konkrete redskaber, der kan bruges som investor.  

Du har adgang til alle #farmtalks døgnet rundt – også dem, der blev afholdt før du blev medlem af Investornetværket.

Ud over #farmtalks kan du via Farmbrella Community komme i kontakt med alle profiler i Investornetværket. Du kan connecte (linke) op med profilerne, dele dine tanker og selv oprette investeringsevents.

 • Mads Rubæk Sørensen

  Mads Rubæk Sørensen

  Økonomisk rådgiver med speciale i formue og investeringsrådgivning
  Med en virksomhedsprofil hos Farmbrella Group når vi ud til virksomheder, vi normalt ellers vil have haft svært ved at komme i dialog med. Det er en spændende måde at promovere sin virksomhed på, i et stærkt netværk bestående af beslutningstagere.
 • Kurt Skovsted

  Kurt Skovsted

  Strategi- og Virksomhedsrådgiver
  Skovsted Agro, Board & Recruitment valgte i foråret 2022 at købe sig ind på Farmbrella Branding. Det har været en fantastisk rejse for Skovsted, hvor dels virksomhedens nye profil er blevet tegnet, men også en marketingsmæssig ændring og fokus. Farmbrella besidder dygtige og kompetente marketingsfolk og en journalist i topklasse, som dels forstår agrosektoren, men vigtigst af alt, bringer budskaber ud fra ide, papir og til medierne. Det er essentielt for en virksomhed som Skovsted.
 • Lene Gade Hovmøller

  Lene Gade Hovmøller

  Vicedirektør i Danish Bio Commodities
  Jeg er med i Farmbrellas netværk, fordi jeg tror på fællesskabet og på, at vi sammen på tværs af brancher kan løfte hele den grønne sektor, så vi sikrer fremtidens fødevareproduktion. Jeg ser netværket som en af de katalysatorer for, at det arbejde kan lykkes.
 • Claus Nygaard Jensen

  Claus Nygaard Jensen

  Professionelt gårdråd- og bestyrelsesmedlem / Ledelsessparring
  Farmbrella hjælper med at øge eksponeringen for bestyrelsesmedlemmer, så der ikke kun rekrutteres fra det nære netværk.
 • Thomas Ballegaard

  Thomas Ballegaard

  Gårdejer
  Jeg deltager på de månedlige møder, fordi jeg i bund og grund gerne vil optimere på udbyttet og bundlinjen. Jeg kan via netværket netop lære af de andres erfaringer.

Vil du høre mere?