Præcisions Jordbrugs Netværket

Tag ansvar for udviklingen af planteavlen

Har du interesse i at optimere dit jordbrug i fællesskab med en gruppe af branchens største profiler, så er Præcisions Jordbrugs Netværket (PJN) skabt til dig. Facilitator i netværket er Vagn Lundsteen.

Sammen bliver vi verdens bedste

Vores målsætning er, at dansk landbrug igen skal være verdens dygtigste. Det gøres ved at dele viden, ikke ved at holde på den. Derfor har vi i Farmbrella startet Præcisons Jordbrugs Netværket (PJN), hvor vi sammen skal styrke planteavlsbruget i Danmark.

Det gør Præcisions Jordbrugs Netværket for dig

Som medlem af Præcisions Jordbrugs Netværket kan du tilegne dig nyeste viden, og så får du udvidet dit professionelle netværk på en digital platform, der gør det muligt at samle kloge hoveder fra alle egne af landet – og på lidt længere sigt hele verden.

Mød medlemmerne

Se et udvalg af hvem du kan møde i netværket

Om konceptet

Farmbrellas #Farmtalk består af en 20 minutter lang session, hvor en ekspert har fokus på et specifikt emne, og herefter sætter netværksgruppen #Spotlight på en udfordring eller en mulighed, som netværket behandler i fællesskab. Du kan altid se eller gense allerede afholdte #Farmtalks online – på din computer, tablet eller telefon – når det passer dig.

Lær af de bedste

I Farmbrellas masterclass-webinarer kan du ganske gratis få inspiration til dit arbejdsliv i agrosektoren fra branchens fremmeste repræsentanter.

Hvad er Farmbrella?

Farmbrellas vision er at udvikle og øge viden på højeste niveau i agro-klyngen.

Farmbrellas mission er at organisere agro-klyngens viden ved at gøre den brugbar og tilgængelig for alle.

Glæd dig til at høre mere om nye tiltag den kommende tid, og skriv endelig til os på kontakt@farmbrella.dk, hvis du sammen med os vil medvirke til at styrke og udvikle agrosektoren.