Præcisions Jordbrugs Netværket

Tag ansvar for udviklingen af planteavlen

Arbejder du benhårdt på at optimere din planteproduktion, så er Præcisions Jordbrugs Netværket et godt sted at søge ny viden og styrke dit netværk.

Facilitatoren i netværket er planteavlskonsulent Vagn Lundsteen, der har samlet en bred vifte af aktører med viden om præcisionsjordbrug. 

Det får du i Præcisions Jordbrugs Netværket

INDTJENING
Øg dækningsbidraget i planteavlen med ny viden om præcisionsjordbrug
NETVÆRK
Udvid dit netværk med ligesindede i én stor online erfagruppe om planteavl
VIDEN
Bliv inspireret af andre med viden om præcisionsjordbrug og få sparring

Sammen bliver vi verdens bedste ved at dele viden

Målsætningen er, at dansk landbrug igen skal være verdens bedste. Det gøres ved at dele viden, ikke ved at holde på den. Derfor er Præcisions Jordbrugs Netværket stedet, hvor du kan møde andre ambitiøse planteavlere fra alle egne af landet.

Som medlem får du adgang til Farmbrella Akademi, hvor du kan se videoer om præcisionsjordbrug. Dermed kan du være på forkant med den nyeste viden og få konkrete redskaber, du kan bruge i din planteproduktion.

Mød medlemmerne

Se et udvalg af hvem du kan møde i netværket

Øg dit dækningsbidrag i planteproduktionen

Mere end 70 % af det danske landbrugsareal bliver nu dyrket ved brug af præcisionsteknologi. Det er både god fornuft rent forretningsmæssigt, men vinder også frem grundet det stigende krav fra omverdenen.

Ved at blive en del af Præcisions Jordbrugs Netværket får du både mulighed for at få ny viden om præcisionsjordbrug, så vi kan sikre dansk landbrugs license to produce, og samtidig øge dit dækningsbidrag i marken.

Den største erfagruppe om præcisionsjordbrug

Når du er en del af Præcisions Jordbrugs Netværket mødes vi online den tredje torsdag i hver måned kl. 9.15 – 10.30. Her får du ny viden via en #farmtalk og efterfølgende vil der enten være debat eller komme en virksomhed forbi, der fortæller, hvordan den arbejder med præcisionsjordbrug i praksis.

Når du bliver en del af netværket, kan du være sikker på, at du vil møde andre ambitiøse planteavlere med samme interesse som dig.

 • Claus Nygaard Jensen

  Claus Nygaard Jensen

  Gårdråd- og bestyrelsesmedlem / Ledelsessparring
  Farmbrella hjælper med at øge eksponeringen for gårdråds- og bestyrelsesmedlemmer, så der ikke kun rekrutteres fra det nære netværk.
 • Lene Gade Hovmøller

  Lene Gade Hovmøller

  Landbrugsdirektør i Vækstfonden
  Jeg er med i Farmbrellas Direktørnetværk, fordi jeg tror på fællesskabet og på, at vi sammen på tværs af brancher kan løfte hele agrosektoren, så vi sikrer fremtidens fødevareproduktion. Jeg ser netværket som en af de katalysatorer for, at det arbejde kan lykkes.
 • Per Hougaard

  Per Hougaard

  Selvstændig landmand
  Jeg har oprettet en profil på Farmbrella, fordi jeg har noget at byde ind med. Man er nødt til at gøre opmærksom på sig selv – ellers bliver man ikke set. Der er jo ingen, der “googler” Per Hougaard.
 • Troels Brümmer

  Troels Brümmer

  Gårdejer
  Det har tidligere været svært at finde nye rådgivere, da markedet har været meget lukket. Nu går jeg bare ind på Farmbrella og finder den rette til opgaven.
 • Thomas Ballegaard

  Thomas Ballegaard

  Gårdejer
  Jeg deltager på de månedlige møder i Præcisionsjordbrugs-netværket, fordi jeg i bund og grund gerne vil optimere på udbyttet og bundlinjen. Jeg kan via netværket netop lære af de andres erfaringer, så jeg kan gøre det bedre ude i marken. (mere…)

Vil du høre mere?