Netværksdag 16. marts 2023 om rekruttering

Dagens indhold

Rekruttering og fastholdelse af medarbejdere er afgørende for en virksomheds vækst og succes.

Rekruttering handler om at tiltrække og ansætte kvalificerede kandidater, mens fastholdelse handler om at motivere og engagere medarbejderne, så de bliver længere tid i virksomheden.

En effektiv strategi for både rekruttering og fastholdelse kræver en grundig forståelse af virksomhedens behov og en proaktiv tilgang til at opbygge relationer med potentielle og nuværende medarbejdere.

Kom med, når Farmbrella afholder online netværksdag den 16. marts fra kl. 8.30 – 12.30 om temaet: Rekruttering og fastholdelse af medarbejdere

Denne netværksdag afholdes online over Google Meet, og kræver tilmelding. Tilmeld dig nederst på siden.

Vi glæder os til at se dig.

Dagens program

08.30 – 09.00 Velkomst og networking

09.00 – 10.00 Medarbejdertrivsel som strategi v/ Peter Hasle, Professor in Sustainable Production, Department of Technology and Innovation hos SDU, efterfulgt af debat og gruppearbejde

Ingen virksomhed er sat i verden for at skabe trivsel til sine medarbejdere – målet er at levere sine kunder. Omvendt er det svært at skabe en succesfuld virksomhed, hvor medarbejderne mistrives. Spørgsmålet er derfor hvordan performance og trivsel kan gå hånd i hånd frem mod at skabe en bæredygtig og succes virksomhed.

10.00 – 10.10 Pause

10.10 – 11.10 Fremtidens nøgle-medarbejdere stiller krav til arbejdsgiverne v/ Johanne Nedergaard Ørnsholt, tidligere projektleder i Tænketanken Frej, efterfulgt af debat og gruppearbejde

Med udgangspunkt i sine egne erfaringer og karrieredrømme vil Johanne fortælle, hvordan en arbejdsplads kan tiltrække og fastholde en ambitiøs akademiker som hende selv. Johanne deler sine perspektiver på forventningerne til fremtidens arbejdsgiver både i forhold til opgaver, ledelsesstil og work-life balance. Oplægget vil gøre dig klogere på, hvordan du øger dine chancer for at de stærkeste akademiske hoveder vil arbejde hos netop dig.

11.10 – 11.20 Pause

11.20 – 12.20 Det gode match v/ Marlie Hede, Partner i HumanTrust, efterfulgt af debat og gruppearbejde

HumanTrust har som mission at hjælpe virksomheder med at undgå at ansætte de forkerte, og hjælpe kandidaterne med at finde deres ubetingede drømmejob. Og den 16. marts fortæller HumanTrust om vigtigheden af at accepterer sine egne begrænsninger, når man er på udkig efter medarbejdere, der kan udvikle og udvide din virksomhed.

Udsnit fra HumanTrusts E-bog: “Enhver kandidat er en ny mulighed, men det kræver, at du ser på dem med åbent sind. Og skal du have det optimale ud af ansættelsesprocessen, skal du også se på din virksomhed med åbne øjne".

Læs hele E-bogen ved at trykke her.

12.20 – 12.30 Afrunding af netværksdagen

Praktisk

Tema: Rekruttering og fastholdelse af medarbejdere

Dato: Torsdag den 16. marts fra kl. 8.30 – 12.30

Sted: Online over Google Meet

PrisGratis for netværks-abonnenter, ellers 995 kr. excl. moms. 

Professor Peter Hasle, SDU

Ingen virksomhed er sat i verden for at skabe trivsel til sine medarbejdere – målet er at levere sine kunder. Omvendt er det svært at skabe en succesfuld virksomhed, hvor medarbejderne mistrives. 

Spørgsmålet er derfor hvordan performance og trivsel kan gå hånd i hånd frem mod at skabe en bæredygtig og succes virksomhed.

Johanne Nedergaard Ørnsholt, tidligere projektleder i Tænketanken Frej

Med udgangspunkt i sine egne erfaringer og karrieredrømme vil Johanne fortælle, hvordan en arbejdsplads kan tiltrække og fastholde en ambitiøs akademiker som hende selv.

Johanne deler sine perspektiver på forventningerne til fremtidens arbejdsgiver både i forhold til opgaver, ledelsesstil og work-life balance. Oplægget vil gøre dig klogere på, hvordan du øger dine chancer for at de stærkeste akademiske hoveder vil arbejde hos netop dig.

Marlie Hede, Partner i HumanTrust

HumanTrust har som mission at hjælpe virksomheder med at undgå at ansætte de forkerte, og hjælpe kandidaterne med at finde deres ubetingede drømmejob. Og den 16. marts fortæller HumanTrust om vigtigheden af at accepterer sine egne begrænsninger, når man er på udkig efter medarbejdere, der kan udvikle og udvide din virksomhed.

Udsnit fra HumanTrusts E-bog: “Enhver kandidat er en ny mulighed, men det kræver, at du ser på dem med åbent sind. Og skal du have det optimale ud af ansættelsesprocessen, skal du også se på din virksomhed med åbne øjne".

Hør mere om netværksdagen