Netværksdag 17. august 2023 om Farmbrella Board Match

Find din bestyrelse med Board Match

At finde bestyrelsesmedlemmer kan være en udfordrende proces, da det er vigtigt at finde kandidater med de rette færdigheder, erfaringer og kvalifikationer til at kunne varetage bestyrelsesarbejdet effektivt. Processen kan også være besværlig på grund af de forskellige krav og forventninger, der er forbundet med at rekruttere bestyrelsesmedlemmer.

For at gøre hele processen lettere, har Farmbrella udviklet det digitale værktøj Board Match, der unbiased letter sammensætningen af bestyrelsesmedlemmer med bestyrelser på tværs af brancher inden for den grønne sektor.

Kom med, når Farmbrella afholder online netværksdag den 17. august fra kl. 8.30 – 12.00 om temaet: Find din bestyrelse med Board Match.

Dagens program

08.30 – 09.00 Networking og velkomst v/ Jakob Tilma, CCO i Farmbrella Group

09.00 – 10.00 Bestyrelses sammensætnings-redskabet “Board Match" v/ Farmbrella Group

Det digitale værktøj Board Match, er blevet udviklet for unbiased at lette sammensætningen af bestyrelsesmedlemmer på tværs af brancher inden for den grønne sektor. Med kun få klik kan man få adgang til de relevante kompetencer og sammensætte en ny bestyrelse eller tilføje/udskifte medlemmer i en eksisterende bestyrelse. Formålet er at digitalisere hele processen og dermed gøre den mere simpel og overskuelig.

10.00 – 10.15 Pause

10.15 – 11.30 Workshop: Sammensæt din egen bestyrelse med Board Match

Prøv kræfter af med Board Match, og find ud af, hvor let det rent faktisk kan være at sammensætte din helt egen bestyrelse, eller at udskifte et eksisterende bestyrelsesmedlem med et andet medlem, der har mere passende kompetencer til det nuværende stadie, som din virksomhed befinder sig i. 

11.30 – 12.00 Networking og afrunding af netværksdagen v/Jakob Tilma

Praktisk

Tema: Find din bestyrelse med Board Match

Dato: Torsdag den 17. august fra kl. 8.30 – 12.00

Sted: Virtuelt

PrisGratis

Tilmeld dig netværksdagen