Netværkspakker

Bliv en del af Farmbrellas fællesskab

Med en Network Pakke får du adgang til flere hundrede changemakers i den grønne sektor via Farmbrellas intelligente platform.

Farmbrella består af en community-platform, hvor du kan debattere og stille spørgsmål til andre medlemmer, sende beskeder og oprette grupper.

Derudover får du adgang til et Netflix-univers, hvor du kan få faglig viden om de nyeste trends og få direkte adgang til dagsordensættende eksperter.

Du har også mulighed for at opkvalificere dine kompetencer i form af Farmbrellas bestyrelsesuddannelsen, du kan læse om længere nede på siden.

Verden befinder sig midt i den største klimamæssige og digitale transformation i nyere tid. Vær med til at gøre en forskel – bliv en del af Farmbrella.

Det får du med Network Pakken

DIT VIGTIGSTE VIDENSNETVÆRK
Bliv en del af Farmbrellas netværk sammen med flere hundrede changemakers fra den grønne sektor
FÅ DE NYESTE TRENDS DIREKTE
Bliv klædt fagligt på med viden om de nyeste trends og få direkte adgang til dagsordensættende eksperter
ØG DIN INDTJENING I DIT FIRMA
Styrk din forretning og øg din indtjening med et stærkt og relevant netværk i den grønne sektor

Få den nyeste viden via den intelligente platform

Når du er en del af Farmbrellas netværk får du adgang til vores intelligente uddannelsesplatform kaldet Farmbrella Akademi. Her kan du streame viden on-demand og finde mere end 400+ videoer, podcasts og blogs.

Derudover ses vi enten online eller fysisk til de månedlige konferencer med højaktuelle temaer så som ESG, bestyrelsesarbejde, investeringer og megatrends.

Når du bliver en del af Farmbrellas netværk, kan du være sikker på, at du vil møde andre changemakers i den grønne sektor med den samme passion som dig – og vi har helt sikkert plads til flere!

Mød medlemmerne

Se et udvalg af hvem du kan møde i netværket

Bliv mere synlig og få din næste bestyrelsespost

Farmbrellas samarbejdspartnere beretter, at det hidtil har været svært at finde egnede kandidater til den grønne sektors bestyrelser. Det har Farmbrella sat sig for at ændre ved at øge synligheden af vores medlemmer. Det er en ambitiøs mission, men vi er allerede godt på vej mod de første 100 medlemmer i bestyrelsesdatabasen – og du er også meget velkommen.

Farmbrella samarbejder med betydningsfulde aktører i den grønne sektor og udvider løbende med nye samarbejdspartnere. Du får derfor en unik mulighed for at komme i betragtning til spændende bestyrelsesposter og gøre en forskel i forbindelse med udviklingen af den grønne sektor i Danmark og internationalt.

Få en kompetencegivende bestyrelsesuddannelse

Som Premium medlem har du mulighed for at tage Farmbrellas hybride bestyrelsesuddannelse – så du får papir på at være en ægte changemaker.

Uddannelsen er fokuseret på den grønne sektor og har ægte virksomheder inde, der ønsker sparring. Efterfølgende bliver du vist i Bestyrelsesdatabasen, som vi har etableret i samarbejde med blandt andre Vækstfonden og Danske Bank.

Vores nyeste skud på stammen er Farmbrellas intelligente BoardMatch, der matcher virksomheder med changemakers, Growth Board, Advisory Board og bestyrelsesmedlemmer – så du lettere kan være med til at drive transformationen i den grønne sektor og gøre en forskel. Glæd dig!

 • Mads Rubæk Sørensen

  Mads Rubæk Sørensen

  Økonomisk rådgiver med speciale i formue og investeringsrådgivning
  Direktør og erhvervsrådgiver i Dit Finanshus. Mads har mere end 18 års erfaring indenfor den finansielle sektor, og har de seneste 15 år arbejdet med formue- og investeringsrådgivning til virksomheder og private. Mads Rubæks mantra er, at hvis det du gør i dag, ligner det du gjorde i går – så ender du nok ud med det samme resultat.
 • Kurt Skovsted

  Kurt Skovsted

  Strategi- og Virksomhedsrådgiver
  Kurt Skovsted er uddannet cand. agro. (M.Sc.) med speciale i driftsøkonomi, svine- og mælkeproduktion. Med både rådgiver-, chef- og direktørposter i bagagen besidder Kurt en stor kompetence til driften af en moderne virksomhed. Kurt er desuden certificeret professionel bestyrelsesleder og -medlem og arbejder således også i selskabsbestyrelser.
 • Lene Gade Hovmøller

  Lene Gade Hovmøller

  Vicedirektør i Danish Bio Commodities
  Jeg er med i Farmbrellas netværk, fordi jeg tror på fællesskabet og på, at vi sammen på tværs af brancher kan løfte hele den grønne sektor, så vi sikrer fremtidens fødevareproduktion. Jeg ser netværket som en af de katalysatorer for, at det arbejde kan lykkes.
 • Claus Nygaard Jensen

  Claus Nygaard Jensen

  Professionelt gårdråd- og bestyrelsesmedlem / Ledelsessparring
  Farmbrella hjælper med at øge eksponeringen for bestyrelsesmedlemmer, så der ikke kun rekrutteres fra det nære netværk.
 • Thomas Ballegaard

  Thomas Ballegaard

  Gårdejer
  Jeg deltager på de månedlige møder, fordi jeg i bund og grund gerne vil optimere på udbyttet og bundlinjen. Jeg kan via netværket netop lære af de andres erfaringer.

Vil du høre mere?