Om os

Den grønne sektors online fællesskab

Vi mærker det alle! Verden befinder sig midt i den største klimamæssige og digitale transformation i nyere tid. Farmbrella er til dig, der ønsker at være med til at drive transformationen. Vi tror på, at dét at sætte changemakers i stand til at connecte verden over vil transformere den grønne verden til gavn for menneskeheden.

Derfor har Farmbrella Group skabt den første community platform for changemakers i den grønne sektor. Igennem samarbejde, uddannelse og vidensdeling udvikler og matcher vi changemakers i hele verden ved hjælp af avancerede AI-teknologier.

UK: Farmbrella provides the world’s first crowd-curated community platform for the green world. Through cooperation, education, and knowledge sharing we develop and match changemakers all over the world using cutting-edge AI technologies.

We believe, that enabling changemakers to connect worldwide will transform the green world for the good of humanity.

Farmbrella Group – We enable change in the green world.

“Jeg er en del af Farmbrella, fordi jeg ønsker at udvide mit professionelle netværk og forretningsmuligheder"

– Farmbrella Medlem

Farmbrella har globale ambitioner

Farmbrella Grouper det største og hurtigst voksende online netværk i Europa for changemakers i den grønne sektor. Vi har en ambition om at sikre en høj, global vækst over de kommende år med vores medlemmer som drifkraften.

Den grønne sektor har en værdi af cirka 9,3 billioner dollars på verdensplan og der arbejder mere end 1,1 milliard mennesker i sektoren.

Der er et kæmpe, uforløst potentiale, som vi i Farmbrella sammen med vores medlemmer arbejder benhårdt på at indfri ved at digitalisere og connecte sektoren på tværs af landegrænser.

Vi er allerede i fem lande, og der er flere på vej.

Farmbrella har et stort internationalt potentiale

InTech Founders har udvalgt Farmbrella som en af de 15 mest lovende tech startups med et stort internationalt potentiale.

Det er vi utrolig stolte over!

InTech Founders er et acceleratorprogram, der er fokuseret på international vækst. I løbet af programmet arbejdes der med at connecte virksomheder i programmet med danske og internationale investorer.

På nuværende tidspunkt har vi fokus på at connecte med investorer i de nordiske lande, Baltikum og Storbritannien – foruden Danmark.
Men det er kun begyndelsen, for ambitionerne er globale. 

Farmbrella har fokus på FN’s 17 verdensmål

Den grønne sektor er den vigtigste i verden. Virksomhederne i den grønne sektor brødføder en stigende verdensbefolkning, og samtidig rummer den de største jordbesiddere, og dermed naturforvaltere, i verden.

Det er altafgørende for vores fremtidige generationer, at der sikres en ansvarlig og bæredygtig produktion, der både understøtter klimaet og økonomiske vækst. 

Den grønne sektor er altafgørende for den grønne omstilling i verden, og for at den kan lykkes, kræver det stærke partnerskaber på tværs af både landegrænser og virksomheder i sektoren – og ikke mindst viden på højeste niveau. Farmbrella Group har platformen, der samler changemakers og internationaliserer sektorens enorme potentiale.

 • Mads Rubæk Sørensen

  Mads Rubæk Sørensen

  Økonomisk rådgiver med speciale i formue og investeringsrådgivning
  Direktør og erhvervsrådgiver i Dit Finanshus. Mads har mere end 18 års erfaring indenfor den finansielle sektor, og har de seneste 15 år arbejdet med formue- og investeringsrådgivning til virksomheder og private. Mads Rubæks mantra er, at hvis det du gør i dag, ligner det du gjorde i går – så ender du nok ud med det samme resultat.
 • Kurt Skovsted

  Kurt Skovsted

  Strategi- og Virksomhedsrådgiver
  Kurt Skovsted er uddannet cand. agro. (M.Sc.) med speciale i driftsøkonomi, svine- og mælkeproduktion. Med både rådgiver-, chef- og direktørposter i bagagen besidder Kurt en stor kompetence til driften af en moderne virksomhed. Kurt er desuden certificeret professionel bestyrelsesleder og -medlem og arbejder således også i selskabsbestyrelser.
 • Lene Gade Hovmøller

  Lene Gade Hovmøller

  Vicedirektør i Danish Bio Commodities
  Jeg er med i Farmbrellas netværk, fordi jeg tror på fællesskabet og på, at vi sammen på tværs af brancher kan løfte hele den grønne sektor, så vi sikrer fremtidens fødevareproduktion. Jeg ser netværket som en af de katalysatorer for, at det arbejde kan lykkes.
 • Claus Nygaard Jensen

  Claus Nygaard Jensen

  Professionelt gårdråd- og bestyrelsesmedlem / Ledelsessparring
  Farmbrella hjælper med at øge eksponeringen for bestyrelsesmedlemmer, så der ikke kun rekrutteres fra det nære netværk.
 • Thomas Ballegaard

  Thomas Ballegaard

  Gårdejer
  Jeg deltager på de månedlige møder, fordi jeg i bund og grund gerne vil optimere på udbyttet og bundlinjen. Jeg kan via netværket netop lære af de andres erfaringer.

Kom med på Farmbrellas rejse

År 2020
Stiftet for at connecte den grønne sektor globalt og dele viden på højeste niveau

År 2021
Succesfuld salg og onboarding af de første virksomheder, der nu tæller f.eks. Danske Bank

År 2022
Lancering af edtech-platform til netværk og online vidensdeling. Godt 4,5 mio. kr. rejst i fundingrunde med bl.a. DanBans Co-Investment Fond som investor.

År 2022
Modtager 355.250 kr. Fra Innovationsfonden til at udvikle kunstig intelligens til at matche medlemmer. Omsætningen fordobles fra 1. til det 2. regnskabsår. Bliver optaget i Beyond Betas acceleratorprogram.

År 2022
Den første kunde, der runder et årligt abonnement på 100.000 kr. Der er solgt for mere end 400.000 kr. af de nye corporate pakker. Den tredje bestyrelsesuddannelse afholdes. Det første internationale webinar.

2023 - 2024
Connecte den grønne sektor på tværs af Europa ved hjælp af kunstig intelligens.