Christina Yding Hahn Elgaard

Photo

Christina Yding Hahn Elgaard

Direktør, Gårdejer, Bestyrelsesmedlem

ce@farmbrella.dk

Medlem siden 2018

Om

Velkommen! Hos Farmbrella ApS arbejder vi benhårdt på at hjælpe dig og din virksomhed med at nå det fulde vækstpotentiale. Dette via digital rådgivning til professionelle i agrosektoren.

Med mere end 10 års erfaringer som leder i landbruget og egen bedrift, Kallestrupgaard I/S, er det min mission at bringe klog teknologi ud på de danske bedrifter. Ved siden af virksomhederne har jeg flere tillidsposter og er blandt andet en del af Danish Agros delegerede forsamling, hvor jeg repræsenterer flere tusinde danske landmænds interesse.

Hvis du er nysgerrig efter at høre mere, så giv et kald på 3029 8359 – eller smid en besked til undertegnede her på LinkedIn. Jeg ser meget frem til at lære dig og din virksomhed bedre at kende!

Erfaring

Advisory Medlem Margård Gods
2020 - Nu

Margård Gods ligger midt i den skønne fynske natur mellem Odense og Bogense. En del af den daglige drift på Margård Gods består af landbrug med Per Bo Hansen i spidsen. Det samlede landbrugsareal er på i alt 517 hektar fordelt på ager, eng og skov. Margård Gods tilbyder desuden eksklusive rammer til afholdelse af møder og kurser, der ledes af Dorthe Møller. De naturskønne omgivelser omkring godset er perfekte til walks-and-talks, hvor du kan stresse helt af.

Som Advisory Board medlem byder jeg primært ind med sparring omkring strategi og forretningsudvikling med fokus på at videreudvikle den moderne landbrugsbedrift.

Advisory Medlem Supertech Agroline ApS
2020 - Nu

Supertech Agroline er en familieejet virksomhed grundlagt af Lars Frederiksen. Virksomheden har i mere end to årtier arbejdet med udvikling, fremstilling og salg af udstyr til måling af temperatur og fugtighed af høj kvalitet. Visionen er ligetil. Vi er forpligtet til at tilbyde first mover-teknologi og temperatur- og fugtighedsmåleudstyr af høj kvalitet, som vores kunder kan stole på.

Som Advisory Board medlem byder jeg primært ind med sparring omkring produktudvikling, generationsskifte, salg og markedsføring med fokus på at øge virksomhedens vækst både online og offline.

Direktør Farmcdo ApS
2019 - Nu

Digital rådgivning til professionelle i agrosektoren. Vi hjælper dig og din virksomhed med at nå det fulde vækstpotentiale!

Delegeret Medlem DLF A.M.B.A
2019 - Nu

DLF Trifolium er en global frøvirksomhed med cirka 2.000 medarbejdere, der forædler, producerer og afsætter frø. Virksomheden står for over 50% af det europæiske marked og er global markedsleder med 25% på verdensplan. Den delegerede forsamling er DLF Trifoliums øverste myndighed. Hvert år vælges der et antal medlemmer til at repræsentere kredsens synspunkter og bestemme virksomhedens forretningsmæssige linje.

Som delegeret medlem er jeg således med til at godkende DLF Trifoliums regnskaber og budgetter samt komme med indspark til aktuelle fokusområder så som digitalisering.

Delegeret Medlem Danish Agro A.M.B.A
2019 - Nu

Danish Agro-koncernen er et af Europas største landbrugsselskaber, der beskæftiger ca. 5.000 medarbejdere og er ejet af 9.000 danske landmænd. Vores vigtigste opgave er at være den bedst mulige samarbejdspartner for vores ejere og kunder. Den delegerede forsamling er Danish Agros øverste myndighed. Hvert år vælges der et antal medlemmer til at repræsentere kredsens synspunkter og bestemme virksomhedens forretningsmæssige linje.

Som delegeret medlem er jeg således med til at godkende Danish Agros regnskaber og budgetter samt komme med indspark til aktuelle fokusområder så som digitalisering.

Advisory Medlem Farrowtech ApS
2019 - Nu

Every piglet matters – det er vores motto. FarrowTech ønsker at forbedre mulighederne for effektiv produktion af smågrise. Ved hjælp af smarte og robuste løsninger kan dødeligheden i farestalden reduceres med 25%. Læs mere om løsningen i Jyllands-Posten, der beskriver mere om de teknologiske muligheder i at bruge kunstig intelligens i farestalden: https://bit.ly/2snptvm

Som Advisory Board medlem byder jeg primært ind med sparring omkring strategi, salg og markedsføring med fokus på at øge virksomhedens vækst både online og offline.

Investor og tidligere kommerciel direktør FieldSense A/S
2016 - Nu

FieldSense A/S er en vækstvirksomhed i Århus, hvis mission er at hjælpe landmænd med at optimere markdriftens bundlinje ved brug af satellit- og vejrdata. Produktet, FieldSense, leverer detaljerede vækstanalyser baseret på satellitdata med mulighed for at generere specifikke gødnings- og sprøjtekort. Derudover har vi udviklet vejrstationer til den professionelle landmand med et stort antal sensorer for at hjælpe til bedre beslutningsstøtte i markdriften.

Mit overordnede mål i FieldSense A/S er at sikre:
+ En sund og solid strategisk udvikling af FieldSenses tilgang til de danske og udenlandske markeder
+ Opretholdelse og udvikling af virksomhedens landbrugsrettede aktiviteter samt kunderelationer
+ Fuldt fokus på slutbrugerens økonomiske interesse samt brugerinvolvering i udviklingsarbejdet

Mine ansvarsområder er inden for salg, marketing, support, produktudvikling og strategi.

Uddannelse

2012 - 2014
Aarhus Universitet Informationsvidenskab

Enkeltfag i biologi, kommunikation og IT

2009 - 2014
Jordbrugetsudannelsescenter Århus Agrarøkonom
2001 - 2004
Viborg Katedralskole Matematisk student

Fysisk, matematik og biologi

Kompetencer

  • Digitalisering
  • Forretningsudvikling
  • Markedsføring
  • Salg
  • Strategi

Resultater

Årets fodboldspiller
Flere år i træk

Anbefalinger

Der findes ingen anbefalinger endnu - skal du ikke være den første?

Anbefal Christina Yding Hahn Elgaard