Flemming Bækdal

Om

Jeg er landmandssønnen der valgte en anden karriere end landbruget.
Er født og opvokset på en gård i Vestjylland men har siden min uddannelse boet og arbejdet i København.

Via min opvækst har jeg stor indsigt i hvilke udfordringer, overvejelser m.m. der kan være forbundet med at drive og vækste en virksomhed indenfor den grønne sektor.

Både min far og svigerfar har drevet professionelle landbrug hele deres liv og begge har solgt deres gård. Svigerfar var igennem et generationsskifte, hvor min hustru og hendes to brødre overtog gården inden de videresolgte virksomheden. Jeg har derfor haft overvejelser omkring generationsskifte tæt på og har selv været med i overvejelserne og beslutningerne der er forbundet med dette.

Mit daglige virke i dag er mere IT drevet. Arbejder som administrerende direktør i egen virksomhed, hvor jeg driver et data og marketing bureau. Herigennem er der stor fokus på IT-systemer, salg og rådgivning.
Igennem alle årene har jeg solgt og markedsført forskellige SaaS salgs- og marketing-systemer på det danske og skandinaviske marked.

Jeg har i 20 år arbejdet med digitalisering og hvordan IT-systemer kan understøtte arbejdsprocesser m.m.
Den indsigt bruger jeg dagligt når jeg rådgiver vores egne kunder om hvordan de optimerer deres forretning og især brugen af data i både marketing og salgsafdelingen.

Som ejerleder er der et naturligt fokus på strategi og forretningsudvikling.
Jeg startede min egen virksomhed som selvstændig konsulent og har været igennem rejsen at vækste den, ansætte de første medarbejdere og i dag er vi en vækst virksomhed der næste gang bliver kåret som Børsen gazelle virksomhed.

I forbindelse med min seneste bestyrelseuddannelse målrettet SMV virksomheder via Aarhus Universitet har jeg fået nogle gode værktøjer til at arbejde med strategi og forretningsudvikling. Som ejerleder har vi ofte rigtig travlt med driftsopgaver og vi kan have svært ved at finde tid til at holde et strategisk fokus.
Jeg kan som bestyrelsesmedlem trække på egen erfaring som ejerleder og bidrage med råd og vejledning omkring strategien og hvilke steps der er vigtige i forhold til det sted jeres virksomhed befinder sig og hvor I gerne vil hen.

Anbefalinger

Der findes ingen anbefalinger endnu - skal du ikke være den første?

Anbefal Flemming Bækdal