Jens Kock Hansen

Photo

Jens Kock Hansen

Medlem siden 2021

Om

Jeg har fokus på menneskene bag de virksomheder, jeg rådgiver. Min evne til at lytte og stille de rigtige spørgsmål er nøglen til at skabe forandring på bedriften. Jeg brænder for at yde professionel sparring og rådgivning med kant. Derfor vil du opleve, at jeg både er direkte og ærlig i min tilgang. Det baner vejen for det bedste samarbejde og udvikling af dit landbrug på lang sigt.

I efteråret 2020 blev jeg ansat i Velas som virksomhedsrådgiver. Mit primære fokus er at udvikle virksomheder og bringe dem til et nyt niveau. I min rådgivning bringer jeg en række kernekompetencer i spil:

Strategi, ESG, Forretningsudvikling, Generationsskifte, Etablering, Kompetenceudvikling, Gårdråd og advisory boards, Robust økonomi, Digital økonomistyring, Økologi og Mælkeproduktion

Jeg er uddannet Agro Business Economist i 2013 og har løbende taget efteruddannelse indenfor procesledelse, bestyrelsesarbejde, strategi- og forretningsudvikling. Oprindelig er jeg uddannet landmand, og jeg er født og opvokset på en økologisk kvæggård i Vestjylland. Herfra kommer min store interesse og passion for landbruget.

Jeg kommer fra en stilling som virksomhedsrådgiver i Sagro, hvor jeg har været siden 2013. Siden 2014 har jeg arbejdet i forskellige gårdråd og været facilitator på faglige netværk.

Du er altid velkommen til at ringe og få en uforpligtigende snak, hvis du har brug for hjælp.

Anbefalinger

Der findes ingen anbefalinger endnu - skal du ikke være den første?

Anbefal Jens Kock Hansen

Overblik