Katrine Siersted

Photo

Katrine Siersted

Professionel sparringspartner

Medlem siden 2020

Om

Min faglige baggrund er med grundlag i agrobiologi fra Aarhus Universitet i tillæg med fag indenfor; økonomi, strategi og ledelse. Derudover er jeg uddannet facilitator og har taget en bestyrelsesuddannelsen.

Jeg har i forbindelse med min erhvervserfaring arbejdet med virksomheder med store balancer har været brugt som sparringspartner af disses virksomhedsejere indenfor økonomi og strategi. Det betyder, at jeg har erhvervet mig kompetencer indenfor forretningsudvikling, strategi og ledelse. Men jeg har også et stort fokus på, hvad kultur og persontyper kan medføre i virksomheden, både som virksomhedsejer og leder. Her har jeg har haft stor gavn af mit overblik i forbindelse med facilitering af møder, strategiprocesser mv.

Jeg er tro mod mine personlige værdier som blandt andet dækker over åbenhed, transparens og engagement. Det betyder, at jeg stræber på at være en sparringspartner som er synlig med, hvem netop jeg er og hvad jeg kan bidrage med. Men også tør udfordre idéerne, bidrager med ny viden og nye løsningsforslag og er med at fejre succeserne. Derudover er ansvarlighed vigtig for mig. Opgaverne skal løses som et hold og der bør tilføjes de kompetencer der er behov for, til den enkelte opgave, så den bliver løst ordentligt og ikke mindst til tiden.

Erfaring

Konsulent og forretningsudvikler SimHerd A/S
2021
Bestyrelsesmedlem Agrinet - Landbrugets ledernetværk
2021
Driftsøkonom Sagro I/S
2015-2021

Driftsøkonomisk og strategisk sparring med løsningsorienterede rådgivning indenfor landbrugserhvervets problemstillinger, både under etableringer og ved eksisterende drift

Uddannelse

2021-2021
VIA University College Enkeltfag i Organisation, udvikling og samskabelse
2020-2021
Erhvervsakademi Aarhus | Business Academy Aarhus Bestyrelsesuddannelsen

Bestået bestyrelsesuddannelsens del 1 og del 2, der er bygget på de to akademifag ‘grundlæggende bestyrelsesansvar’ og ‘udvidet bestyrelsesansvar’

2020-2020
Playmakers Facilitator

Fagligt fokus: Mere gennemslagskraft som facilitator i større og mindre møder, samt skabe ejerskab blandt deltagerne og få fremdrift i møderne.

2015-2018
Aarhus Universitet HD 1. del

Fagligt fokus: Samfundsvidenskabeligt og erhvervsøkonomisk grundlag for at kunne arbejde med forskellige typer af økonomiske problemstillinger i praksis. Havde til formål at udvide min økonomiske horisont og viden til gavn for mine arbejdsopgaver.

2012-2014
Aarhus Universitet Kandidat i Agrobiologi, husdyrsundhed og -velfærd

Fagligt fokus: Husdyrproduktion samt husdyrs sundhed, velfærd, ernæring, fysiologi, management og etologi

2019-2012
Aarhus Universitet Bachelor i Jordbrug, fødevarer og miljø - husdyrbiologi og produktion

Fagligt fokus: Naturvidenskabelig basisviden samt sammenhængen mellem produktion af fødevarer baseret på husdyr og planter, fødevarernes kvalitet og produktionens sammenspil med natur og miljø.

2005-2008
Randers Tekniske Skole HTX

Naturvidenskabelig student med matematik og fysik på højt niveau

Kompetencer

  • Advisory Board
  • Forretinngsudvikle
  • Økonomi
  • Strategi

Anbefalinger

Der findes ingen anbefalinger endnu - skal du ikke være den første?

Anbefal Katrine Siersted

Overblik