Kurt Østergaard Jensen

  Photo

  Kurt Østergaard Jensen

  Medlem siden 2022

  Om

  velkommen, Jeg er tidligere Gårdejer, af Østergaard, en gård drevet med fokus på kartoffelavl, og slagtesvineproduktion, som blev stoppet i 2016 og fokus blev lagt på Kartoffelavl. jeg har solgt gården i okt. 2022, da tilbuddet kom og er nu klar til nye udfordringer.

  Jeg er velbevandret i Økonomi, og har siden 2007  deltaget i agromarkets møder for at være opdateret med markedet omkring os. jeg har altid selv stået for Markplanlægning, Budgetlægning, Opfølgning omkring økonomi. Ansøgning af EU støtte, hjemtagelse af husdyrgodkendelse, og diverse indberetninger er fra egen hånd. Jeg har stor passion for teknik, maskiner, It, og præcisions teknologi.  Det seneste er at jeg har lavet min egen autostyring på 2 traktorer, ved hjælp af AgOpenGps. jeg har oprettet en facebook gruppe kaldet stivelseskartofler, den har nu 1400 følgere, og formålet er at avlere af stivelsesavlere har et sted at dele erfaring og kommunikation og opgaver med hinanden.

  Igennem de 31 år jeg har ejet Østergaard Har jeg været aktiv i flere bestyrelser.

  2009-2019 Karup Kartoffelmelsfabrik, hvor jeg har været med til beslutninger som udskiftning af direktør, udvidelse af Fabrik til det dobbelte, tilpasning af avlerkreds, beslutning om forædling af produkter, som har hævet indtjeningen betragtelig.

  Har siddet i Danish Crowns repræsentantskab i 8 år

  Har siddet i Sunds-Simmelkær-Ilskov landboforening, hvor vi bl.a. tog beslutningen om at bygge Herning Landbrugscenter sammen med 3 andre foreninger, som blev til Heden og fjordens Landboforening, som i dag er en del af SAGRO.

  Jeg har siddet i Dlg Skives lokal bestyrelse i 6 år før der blev lavet en omrokering i Dlg s struktur.

  Jeg har været med til at starte en friskole, hvor jeg har siddet som kasser gennem 4 år.

  været gynmastik instruktør for børne spring hold i Simmelkær, siddet i gymnastikforeningens bestyrelse, som kasser. og er stadig revisor i samme forening.

   

   

   

   

   

   

  Anbefalinger

  Der findes ingen anbefalinger endnu - skal du ikke være den første?

  Anbefal Kurt Østergaard Jensen