Lars Brendstrup

Photo

Lars Brendstrup

Direktør MD

Medlem siden 2020

Om

Bestyrelses- og/eller Advisory board, forretningsudvikling og proces optimering. Personligt engagement og mange års erfaring fra mit arbejde i agroindustrien internt og internationalt.

Agxelerate er en konsulent baseret service virksomhed og vores mission at hjælpe dig med at udvikle din virksomhed, baseret på dine unikke behov. Vi tilbyder support til din virksomhed inden for foderoptimering og inden for fodermølleteknologi (foderhygiejne, pille kvalitet og energi effektivitet).

Essensen af fodermølleeffektivitet er at adressere de interne processer individuelt for hver fodermølle for at optimere produktionsparametre og tilføje værdi til produktet. Mange faktorer har indflydelse på, hvordan din foder produktion fungerer, og hvad du kan gøre for at optimere din produktion med hensyn til foderkvalitet, kapacitet, pris og indtjening.

Erfaring

Bestyrelsesmedlem O-N-E Officerenes Netværk i Erhvervslivet
2023-1970

Det er vores vision, at ONE skal være den primære netværksgruppe for officerer i erhvervslivet og i den offentlige sektor.

Netværkets mission er at fremme det enkelte medlems personlige og faglige udvikling, samt at vi virker som ressourcepersoner for hinanden.

Netværket blev dannet i 1998 af en gruppe tidligere linieofficerer fra Hæren, der ønskede at fastholde de værdier og det fællesskab man opbygger i sin officerskarriere. I 2003 blev det besluttet at styrke netværket ved at udbygge det til at omfatte alle officerer i og uden for forsvaret.

Adm. Direktør Nordsjællands Andels Grovvareforening, NAG
2023-1970
Ejer/leder Selvstændig
2020-2023

Min passion er at yde førsteklasses service for at accelerere lederskab, salgsforretningen og procesudviklingen ved fremstillings- og forarbejdningsvirksomheder i landbruget.

Jeg er en erfaren senior salgs- og forretningsudviklingschef, med en demonstreret historie med at arbejde i international forretning og som officer i forsvarets-reserve styrke. Dygtig i ledelse, forhandling, forretningsplanlægning, salg, forretningsledelse og forretningsudvikling, stærk salgs- og driftsprofessionel.

Jeg støtter dig i at drive operationel effektivitet og ekspertise ved at forbedre og tilføre værdi til dine fokusprodukter. Samt at tage lederskab i at skabe vækst i ny forretning, for eksisterende og nye større kunder.

Uddannelse

2020-2021
Canadian Army Command and Staff College Kandidat

Canadian Army Command and Staff College (CACSC)
CACSC uddanner og udvikler hær officers evne til at udføre kommando- og stabsfunktioner i krig.

1994-1995
University of Central Missouri

Kompetencer

  • Farm management
  • Foder og Fødevare sikkerhed
  • Foderadditiver
  • Proces optimering
  • Produktions optimering

Anbefalinger

Der findes ingen anbefalinger endnu - skal du ikke være den første?

Anbefal Lars Brendstrup