Per Nørgård Sognstrup

Photo

Per Nørgård Sognstrup

Gårdejer

Medlem siden 2021

Om

Hej, jeg er en humørfyldt person med en overvejende gul profil ifølge DISC-personlighedstesten. Jeg er stolt far til fem børn, som jeg har fået med min dejlige kone gennem mange år.

Jeg har altid arbejdet med landbrug eller relaterede virksomheder og har en dyb passion for branchen. Min erfaring spænder fra planteavl til rådgivning, og jeg har altid forsøgt at holde mig opdateret på de nyeste tendenser og teknologier inden for feltet.

Jeg er også aktivt engageret i bestyrelsesarbejde og har arbejdet med forskellige organisationer, herunder Landboungdom, UCH, Landbrugsskole, Holstebro/Struer Landboforening, Ytteborg forsøgsvirksomhed og Heden og Fjordens rådgivning. Jeg tror på vigtigheden af samarbejde og fællesskab i landbrugsvirksomheder, og jeg arbejder hårdt for at sikre, at de organisationer, jeg er involveret i, trives og bliver ved med at vokse.

Ud over mit arbejde er jeg også aktiv i Holstebro vestre Rotary, hvor jeg nyder at møde og lære fra andre mennesker og bidrage til vores lokale samfund. Jeg tror på vigtigheden af at være en aktiv og engageret borger, og jeg forsøger altid at finde måder at gøre en positiv forskel i verden på.

Erfaring

Selvstændig Landmand St. Sognstrup
2000 - Nu
Vurderingsinspektør Nordea Kredit
2017 - Nu
Bestyrelse UCH
2001 - Nu
Bestyrelse Holstebro/Struer landboforening
2001 til 2015 off-on
Bestyrelse Heden og Fjorden - Rådgivningsvirksomhed
Indtil fusion - Sagro
Formand Nordea Fonden - Holstebro
2008-2015

Uddannelse

1989-1992
Aars Tekniske skole Landbrugsmaskinmekaniker
1996-1999
Lægaard Landbrugsskole Landmand - Grøn diplom
1998-1999
Holstebro Handelsskole Merkonom Grund fag. Ledelse og sammarbejde - Virksomhedsøkonomi - Virksomheds-organisation og Skatteret 1

Anbefalinger

Der findes ingen anbefalinger endnu - skal du ikke være den første?

Anbefal Per Nørgård Sognstrup

Overblik