Peter Emil Bernstorff

  Photo

  Peter Emil Bernstorff

  Medlem siden 2023

  Om

  Jeg bor på Gjessinggaard sammen med min kone Karin og vores to børn. Efter mange år med landbrug i Zambia og Botswana samt byggeri af huse i Cape Town, er vi nu vendt tilbage til Danmark, hvor vi ønsker at skabe en varig tilknytning til vores hjemland.
   
  Gjessinggaard er en fantastisk ejendom med en smuk og velbevaret hovedbygning fra 1700-tallet, omkranset af enge, småsøer og skov med et rigt dyreliv og en smuk udsigt over Tvede Ådal og fjorden. Jeg har stor respekt for stedets herlighedsværdier og ønsker at bevare og udvikle dem.
   
  Derudover ønsker jeg at videreudvikle Gjessinggaard Gods erhvervsmæssige aktiviteter inden for land- og skovbrug, ren energi, jagt og turisme. Jeg har en solid erfaring indenfor landbrugsdrift og er stærkt engageret i at skabe en moderne og økonomisk sund bedrift, hvor ejerfamilie og medarbejdere kan være stolte af deres arbejdsplads og sætte deres positive præg på ejendommens fremtid.

  For mig er det vigtigt at tænke på fremtiden og sørge for at videreføre Gjessinggaard i bedre stand, end det blev modtaget. Jeg er dedikeret til at skabe et sted, hvor både naturen og menneskene kan trives og udvikle sig i harmoni.

  Anbefalinger

  Der findes ingen anbefalinger endnu - skal du ikke være den første?

  Anbefal Peter Emil Bernstorff