Thomas Houen

Photo

Thomas Houen

Økonomisk rådgiver med speciale indenfor virksomhedsrådgivning

Medlem siden 2021

Om

Jeg har mere end 22 års erfaring indenfor den finansielle sektor, og har stort set alle år beskæftiget sig med rådgivning af virksomheder.  Jeg har mange års erfaring indenfor rådgivning omkring kreditgivning, finansiering, strategi, forretningsudvikling og organisatorisk læring. Jeg kommer senest fra en stilling som afdelingsdirektør i en erhvervsafdeling et pengeinstitut.

Det jeg i særdeleshed markerer mig ved i min rådgivning, er tillid og relationen til dig. Jeg sætter en stor ære i at kende dig og din virksomhed ordentligt, for på den måde at kunne skabe den bedste og mest optimale løsning til dig. Jeg er fyldt med energi og godt humør, og det smitter af på vores samarbejde, når vi sammen skal træffe de rette beslutninger.

Erfaring

Cofounder, direktør DitFinanshus ApS
2021
Afdelingsdirektør Sparekassen Vendsyssel
2018-2021
Erhvervsrådgiver Sparekassen Vendsyssel
2003-2018
Rådgiver Sparekassen Vendsyssel
2001-2003

Uddannelse

2018
Comentor Lederuddannelse

Når det handler om ledelse, er det som med børneopdragelse; alle har en mening. Derfor kan der heller ikke sættes to streger under hvad, der virker bedst. Vi har alligevel valgt at fokusere ned i tre speficikke områder som vi mener er altafgørende for en virksomheds evne til at eksekvere deres ambitioner i markedet

2008-2010
Aalborg Universitet HD Finansiel Rådgivning

HD i Finansiel Rådgivning er en universitetsuddannelse, der giver dig viden og redskaber, som gør dig i stand til at udøve kompetent rådgivning, hvad enten du rådgiver privatkunder eller erhvervskunder.

Kompetencer

  • Finansiel sparringspartner
  • Forretningsudvikler
  • Kundefokuseret

Anbefalinger

Der findes ingen anbefalinger endnu - skal du ikke være den første?

Anbefal Thomas Houen

Overblik