Troels Elgaard

Photo

Troels Elgaard

Gårdejer

Medlem siden 2020

Om

Jeg er medejer af Kallestrupgaard I/S, en bæredygtig bedrift beliggende i naturskønne omgivelser nær Aalestrup. Vores mission er at stræbe efter topresultater i både dyrehold og markdrift med integritet som fundament og med fokus på dyrevelfærd, samfund og miljø.

Jeg har været en del af virksomheden i over 10 år, og har tidligere arbejdet som driftsleder og gårdrådsmedlem. Senest har jeg fungeret som sparringspartner på specielt økonomi- og strategidelen. Som medejer af Kallestrupgaard I/S har jeg nu ansvar for at sikre en høj effektivitet, fortløbende optimering og udvikling af bedriften, strategisk eksekvering og at vi når vores opstillede budgetter.

Erfaring

Gårdejer Kallestrup I/S
1970-1970

Kallestrupgaard I/S er en bæredygtig bedrift beliggende i naturskønne omgivelser nær Aalestrup. Gårdens mission er en kontinuerlig higen mod topresultater i såvel dyreholdet som markdriften. Med integritet som fundament producerer Kallestrupgaard I/S slagtesvin og afgrøder af højeste kvalitet med fokus på dyrevelfærd, samfund og miljø.Efter ti år i virksomheden som henholdsvis driftsleder, gårdrådsmedlem og senest sparringspartner på specielt økonomi- og strategidelen er jeg indtrådt som medejer af bedriften. Mine primære opgaver er, at sikre en høj effektivitet, fortløbende optimering og udvikling af bedriften, strategisk eksekvering samt at vi når de opstillede budgetter.

Key Technician and support specialist Kardex Remstar
1970-1970

Kompetencer

  • Finansiering
  • Investering
  • Kundeservice
  • Ledelse
  • Salg
  • Strategi

Anbefalinger

Der findes ingen anbefalinger endnu - skal du ikke være den første?

Anbefal Troels Elgaard

Overblik