Digitale vidensnetværk i agrosektoren

Digitale vidensnetværk

Farmbrella har et passioneret ønske om at gøre vores erhverv mere konkurrencedygtigt i fremtiden. Derfor samler vi eliten fra den danske agrosektor i netværksgrupper, hvor vi deler viden og inspiration til, hvordan vi sammen kan styrke landbruget.

Du kan også nå at være med. Meld dig ind i et eller flere af vores digitale netværk og få konkrete tips til, hvordan du kan gøre dit arbejde mere effektivt og styrke din forretning.

10 årlige netværksmøder

Farmbrellas netværk mødes mindst 10 gange om året. Alle netværksmøder foregår digitalt, så du kan følge med, uanset hvor i verden du befinder dig. Møderne varer ca.  75 minutter og begynder med en #farmtalk. Her vil du møde de mest betydningsfulde aktører i agrosektoren og få inspiration og sparring til, hvordan du holder dig på forkant med den nyeste viden.

Derefter sætter vi #spotlight på en udfordring, som en af deltagerne specifikt beder om hjælp til at løse. Måske du oplever nogle udfordringer i din dagligdag, som de andre netværksmedlemmer kan komme med inputs til.

Sparring med ligesindede

På netværksmøderne vil du komme i kontakt med mange interessante profiler. Vi forventer en høj grad af engagement, og du kan derfor forvente en masse indspark til, hvordan du kan bruge ideerne konkret i din virksomhed.

Vi lægger alle netværksmøder op på vores hjemmeside efterfølgende. Dvs. hvis du ikke har mulighed for at deltage i et netværksmøde, kan du logge ind på din profil og se det, når det passer dig. Som medlem af et netværk har du fri adgang til alle #farmtalks – også dem, der blev afholdt, inden du blev en del af netværket.

Find netværket der passer til dig

Vælg dit online netværk nedenfor