Den grønne sektors vidensnetværk

Agrosektorens største vidensnetværk

Farmbrella Group har et passioneret ønske om at gøre den grønne sektor mere konkurrencedygtigt i fremtiden. Derfor samler vi eliten fra den grønne sektor i hybride netværksgrupper, hvor vi deler viden og inspiration til, hvordan vi sammen kan styrke den grønne sektor.

Du kan også nå at være med. Meld dig ind netværket og få konkrete tips til, hvordan du kan gøre dit arbejde mere effektivt og styrke din forretning.

10 årlige netværksmøder

Farmbrellas netværk mødes mindst 10 gange om året. Hvert tredje netværksmøde foregår som hybrid-møder, hvor du kan deltage med fysisk eller digitalt fremmøde. De resterende møder foregår online, som du kan følge med, uanset hvor i verden du befinder dig. 

Under møderne, vil du komme til at møde de mest betydningsfulde aktører i den grønne sektor og få inspiration og sparring til, hvordan du holder dig opdateret med den nyeste viden.

Derudover vil du blive budt på udfordringer under sessionerne med gruppearbejde, og lære de øvrige deltagere bedre at kende til speed-networking. Måske du endda oplever nogle udfordringer i din dagligdag, som de andre netværksmedlemmer kan komme med inputs til.

Sparring med ligesindede

På netværksmøderne vil du komme i kontakt med mange interessante profiler. Vi forventer en høj grad af engagement, og du kan derfor forvente en masse indspark til, hvordan du kan bruge ideerne konkret i din virksomhed.

Vi lægger alle netværksmøder op på vores hjemmeside efterfølgende. Det betyder, at hvis du ikke har mulighed for at deltage i et netværksmøde, kan du logge ind på din profil og se det, når det passer dig. Som medlem af et netværk har du fri adgang til alle #farmtalks – også dem, der blev afholdt, inden du blev en del af netværket.

Vil du høre mere?