Netværksdag oktober 2022 om Energikrisen

Dagens tema

Hvad er truslerne og mulighederne i et energi-marked ude af balance, og hvordan kan du helt konkret selv gøre noget, for at forbedre din og dine medarbejderes situation?

Kom med, når Farmbrella afholder online netværksdag den 13. oktober fra kl. 9.00 – 16.00 om teamet: Bevar kontrollen i et marked ude af balance.

Er du netværks-abonnent, vil mødet fremgå i din kalender. Er du ikke abonnent, og vil høre mere om netværksdagen, er du velkommen til at benytte formularen nederst på siden.

Vi glæder os til at se dig.

Formiddagens program

09:00 – 09:15 Velkomst

09:15 – 09:45 Oplæg i direktørnetværket v/ Eva Hyldgaard, Partner og CEO i Hyldgaard & Larsen

09:45 – 10:15 Debat og gruppearbejde

10:15 – 10:25 Pause

10:25 – 10:45 Oplæg i Investeringsnetværket v/ Sandra Houmann, CCO i Obton

10:45 – 11:10 Debat og gruppearbejde

11:10 – 11:30 Oplæg i Farmvision-netværket v/ Niels Duedahl, CEO i Norlys

11:30 – 11:50 Debat og gruppearbejde

11:50 – 12:00 Afrunding af formiddagen

Eftermiddagens program

13:00 – 13:15 Velkomst

13:15 – 13:45 Oplæg i Bestyrelsesnetværket v/ Carl Andersen, politisk konsulent familieejede virksomheder i Dansk Erhverv

13:45 – 14:15 Debat og gruppearbejde

14:15 – 14:25 Pause

14:25 – 14:45 Oplæg i Farmhub Invest v/ Rune Qvist Nielsen, CEO i RN Solutions

14:45 – 15:10 Debat og gruppearbejde

15:10 – 15:30 Oplæg i Præcisionsjordbrugsnetværket v/ Lars Riis, planteavler på Mors

15:30 – 15:50 Debat og gruppearbejde

15:50 – 16:00 Afrunding af eftermiddagen

Praktisk

Tema: Bevar kontrollen i et marked ude af balance

Dato: Torsdag den 13. oktober fra kl. 9.00 – 16.00

Sted: Online – Google Meet

Pris: Gratis for netværks-abonnenter, ellers 995 kr. excl. moms

Medbring en gæst: For kun 995 kr. excl. moms

Eva Hyldgaard, Hyldgaard & Larsen

Et er at forstå situationen, noget andet er at få sin virksomhed og sine medarbejdere igennem en svær periode, hvor brændstofpriserne og de daglige budgetter kan få læsset til at vælte.

I direktørnetværket kommer virksomheden Hyldgaard og Larsen og fortæller om, hvordan de med blandt andet økonomisk rådgivning og brændstofaftaler hjælper sine 160 medarbejdere det, de fleste økonomer forventer bliver en udfordrende vinter.

Sandra Houmann, Obton

Når de vanlige energikilder fejler åbner der sig nye muligheder på markedet for vedvarende energi, og faktisk investeres der lige nu i stor stil i blandt andet solcelleanlæg.

En af de store aktører på banen er virksomheden Obton, der i Investeringsnetværket vil gøre os klogere på markedet for solenergi og de gode investeringsmuligheder markedet byder på i den nuværende situation.

Niels Duedahl, Norlys

Hvad er truslerne og mulighederne i et energi-marked ude af balance, og hvordan kan du helt konkret selv gøre noget, for at forbedre din og dine medarbejderes situation?

På Farmbrellas netværksdag den 13. oktober har vi fokus på den aktuelle energisituation, og for at skabe det store overblik er vi meget stolte af at Niels Duedahl, direktør i Norlys i Farmvision fortæller om situationen som den ser ud set fra direktørstolen i et af landets største energiselskaber.

Carl Andersen, Dansk Erhverv

I Dansk Erhverv arbejder Carl Andersen som politisk konsulent for familieejede virksomheder.

Carl vil i bestyrelsesnetværket fortælle om den aktuelle situation og komme med sine gode råd til, hvordan man som bestyrelse og virksomhed skal navigere i et marked ude af balance.

Rune Qvist Nielsen, RN Solutions

Den hurtigste vej til en lavere el-pris er at nedsætte forbruget.

I FarmHub Invest fortæller RN Solutions om hvordan og hvor hurtigt man kan få nedsat eludgifterne ved at skifte til nye lyskilder og intelligent lysstyring.

En investering, der for mange vil kunne være tjent ind på få måneder med de nuværende elpriser. Rune Nielsen vil også løfte sløret for et nyt produkt, der kan hjælpe virksomeheder til at blive selvforsynende med strøm.

Lars Riis, planteavler på Mors

I Præcisions Jordbrugs Netvæket (PJN) kan du den 13. oktober komme med den nordjyske planteavler Lars Riis og netværkets ankermand Vagn Lundsteen fra AgroProDanmark i marken på Mors, når temaet i PJN er at finde sine markers potentiale med YEN (Yield Ehancement Network).

Du kan som altid også følge hele netværksdagen online, hvor du på lige fod med de fysisk fremmødte har mulighed for at stille oplægsholderne opfølgende spørgsmål og give dit besyv med i debatten om at forløse markernes potentiale.

Bliv kontaktet, og hør mere om netværksdagen